fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 babanın oğluna yapma demiyorum hobi olarak yine yaparsın okulunu bitirince demesinden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 peki o nerden geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Akhlaur said: Az banlanmışın yine. di mi bi dahakine hep beraber ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 babamdan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 vaniLLe said: .... "gönlünü alir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pickles said: peki o nerden geliyo Eşşeğin zikinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 o nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://i42.tinypic.com/1zyfbl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Akhlaur said: Ben anlamıyorum ki bir sürü insan banlanıyor bu herifi neden banlamıyorlar.Artık saçmalıklarına gülemiyorum bile çok sıkıldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Adam kural ihlali yapmıyor, gereksiz topik açmasında garbage açısından sakınca yok ki? Burası zaten gereksiz bir yer malumunuz. Ha yaparsa kural ihlali uyarılır duruma göre, banlanır vesair ayrı. Bu da herkes için geçerli bir durum kendim dahil. Uyarı opsiyonel tabi ama ben adam banlatacaksam önce uyarıyorum artık, sonra tekrar ederse ban istiyorum (henüz tekrar edene rastlamadım). Doğrudan banlatınca geri geliyorlar, e ne işe yaradı. Üstüne orda burda ağlıyorlar zırlıyorlar, boşu boşuna sinire kesiyorum durduk yere. Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu paşalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar