fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 babanın oğluna yapma demiyorum hobi olarak yine yaparsın okulunu bitirince demesinden geliyor
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Akhlaur said: Az banlanmışın yine. di mi bi dahakine hep beraber ins.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 vaniLLe said: .... "gönlünü alir"
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pickles said: peki o nerden geliyo Eşşeğin zikinden.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://i42.tinypic.com/1zyfbl.jpg
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Akhlaur said: Ben anlamıyorum ki bir sürü insan banlanıyor bu herifi neden banlamıyorlar.Artık saçmalıklarına gülemiyorum bile çok sıkıldım. :)
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Adam kural ihlali yapmıyor, gereksiz topik açmasında garbage açısından sakınca yok ki? Burası zaten gereksiz bir yer malumunuz. Ha yaparsa kural ihlali uyarılır duruma göre, banlanır vesair ayrı. Bu da herkes için geçerli bir durum kendim dahil. Uyarı opsiyonel tabi ama ben adam banlatacaksam önce uyarıyorum artık, sonra tekrar ederse ban istiyorum (henüz tekrar edene rastlamadım). Doğrudan banlatınca geri geliyorlar, e ne işe yaradı. Üstüne orda burda ağlıyorlar zırlıyorlar, boşu boşuna sinire kesiyorum durduk yere. Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu paşalar.
Öne çıkan mesajlar