Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Le anbılivıbıl yağmur...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
11'de yattım 6 civarları kalktım. balkona çıktım serin serin, sakin sakin denizi izliyorum. 2-3 şimşek ve gök gürültüsünün ardından bir anda hayvan gibi yağmur yağmaya başladı.
şu son yağmurlar gibi maşallah. nasıl yağıyor belli diil. sözde bugün dışarı çıkacaktım yalan oldu pof
cumartesi günü evde geçirilecek belli oldu =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
yok yok açar hava
ki dolu yağdı
ki bu hawada çok komik
tanrılar çıldırmış olmalı
ama diğer topic var.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
uzunumtırak bir mesaj yazdığım için ben fizban 1.90'lık devesi benden önce açmış arada napim =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Saat 7 de dolu gürültüsü ile uyandım (istanbul maltepe).. sonra 10 metre önümü göremiyodum ve acaip bi fırtına vardı yani nası anlatsam sanki yağmur böyle 100km ile geçip gidiodu önümden.. acaip bi şeydi yaa..[signature][hline]Siamonun Resimleri

Mesaj tarihi:
şu anda bursadayım.buradada sabahtan beri çok kötü yağmur yağıyor.az önce dolu bile yağdı 1-2 dakka.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
ne salak bi ulke bu ya
2 dakika yağmur yağdı direk elektrik kablo yayını gitti demin geldi birazdan yine gider[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
hmm demeki pazt yada salı serin serin olacak . iyi iyi sıkılmıştım zati sıcaktan :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...