sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 11'de yattım 6 civarları kalktım. balkona çıktım serin serin, sakin sakin denizi izliyorum. 2-3 şimşek ve gök gürültüsünün ardından bir anda hayvan gibi yağmur yağmaya başladı. şu son yağmurlar gibi maşallah. nasıl yağıyor belli diil. sözde bugün dışarı çıkacaktım yalan oldu pof cumartesi günü evde geçirilecek belli oldu =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yok yok açar hava ki dolu yağdı ki bu hawada çok komik tanrılar çıldırmış olmalı ama diğer topic var.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 uzunumtırak bir mesaj yazdığım için ben fizban 1.90'lık devesi benden önce açmış arada napim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 külliyen yalan fizban 1.90 değil,ben bile değilim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Saat 7 de dolu gürültüsü ile uyandım (istanbul maltepe).. sonra 10 metre önümü göremiyodum ve acaip bi fırtına vardı yani nası anlatsam sanki yağmur böyle 100km ile geçip gidiodu önümden.. acaip bi şeydi yaa..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 benim merak ettigim pati bulusması nolcak ya yattımı kalktımı nodu?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 istanbulda yağmur yağdıysa, 2 gün sonra bizde de yağar..
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 şu anda bursadayım.buradada sabahtan beri çok kötü yağmur yağıyor.az önce dolu bile yağdı 1-2 dakka.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne salak bi ulke bu ya 2 dakika yağmur yağdı direk elektrik kablo yayını gitti demin geldi birazdan yine gider[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmm demeki pazt yada salı serin serin olacak . iyi iyi sıkılmıştım zati sıcaktan :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 serinlik rulz.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 uyuyodum saat 6 gibi uyandım dolu olarak yağıyodu.yatağım camın yanında olduğu için cama çarpan dolu seslerine uyandım.resmen ''kıyamet'' kopuyordu.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ne yağmur'u be? DOLU. Böyle bizim kapıcının yazık başı yarılıcakdı :D[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Öne çıkan mesajlar