Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu sahsiyete dikkat ettinizmi? biz vay be helal olsun dedik.. adamda yuzucu gibi vucut var, sac bas yakisiklida delikanli sporcu boyle olmali dedirtti
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet sporcu gercekten böle olmalı.. Adam invis takılıyo ortamda o derece karizma... cok ince bi espri var bu postumda da[signature][hline]..it's time I disappear
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 O hayvanlıkla -fiziksel olarak diyorum- invis takılabiliyorsa hakkaten helal olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: SilphatosIce_, 26 Ağustos 2004 20:01 tarihinde demiş ki: O hayvanlıkla -fiziksel olarak diyorum- invis takılabiliyorsa hakkaten helal olsun. +1 * öldüm * [signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kim o şahsiyet? şu 18 yaşındaki çocukmu? oysa karizma vücut boy pos hepsi var İlhan Mansıza benziyor inşallah şan şöhret bozmaz çocuğu
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 BUrdaki herkese katılmamak mümkün değil[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yumurta gibi oğlan valla,maşallah[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 lol yumurta nedir abi =) yumurta gibi bi insan nası olur? yumurta dediğin içinde sarımsı akışkan bişey olan yumurta şeklinde bişey.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 keşke adınıda yazsaydınız şu sporcunun ...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu isimsiz ama karizmatik biri :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 taner sağır'dan bahsetmeye çalışılmış ama konuyu okuyacakların müneccim olması ihtimali ölçülmüş gibi geldi bana.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yok ben ismini bilmiyordum zaten bir kere izlemiştim onda da birinci olmuştu 2. Bulgar 3. bir başka Türk olmuştu[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 karizmasini belli edecek surattan resim bulamiyorum yahu[Bu mesaj Infeqted tarafından 26 Ağustos 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sezar gibi adam kafayada takmış yaprakları[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bu yaprak olayı nedir ya, bazıları takıldığı an çıkarıyor ve çok komedi oluyor madalya töreninde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Reklam oluyor seneye turist olarak bekleriz her gelene bundan takıcaz anlamında[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 zeytin dalı işte barış kardeşlik ayağına =)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Korktum be ilk resmi görünce... Street Fighters'daki yeşil yaratığın normal renklisine benziyor =)[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ne zeytin dalı? eski yunanda insanlar böle bişeyler takıyorlarmış kafaya buda ondan işte. Eski yunanın simgesi gibi. Hatta aynı tip yapraklar, roma imparatorluğunda da görülmüştür.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sonraki olimpiyatlarda Çinli ler de kazananların saçlarını kazıtıp Shaolin rahiplerine döndürürler adamı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 babyface adam hll olsun göğsümüzü kabarttı[signature][hline]sert kal,taviz verme!
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar şu zor anlar yaşayan bayan halterci ye bir bakın :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi herif baya yakışıklı yani vucudun iriliği suratına vurmamış bazılarına olurya vucud ne surat ne :) onlardan değil yani cuk oturmuş herife[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Öne çıkan mesajlar