Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiye cumhuriyetinin yetistirdigi ilk karizma halterci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 26 Ağustos 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
O hayvanlıkla -fiziksel olarak diyorum- invis takılabiliyorsa hakkaten helal olsun.

+1 * öldüm * [signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
lol yumurta nedir abi =)
yumurta gibi bi insan nası olur?
yumurta dediğin içinde sarımsı akışkan bişey olan yumurta şeklinde bişey.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
taner sağır'dan bahsetmeye çalışılmış ama konuyu okuyacakların müneccim olması ihtimali ölçülmüş gibi geldi bana.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ne zeytin dalı?
eski yunanda insanlar böle bişeyler takıyorlarmış kafaya buda ondan işte. Eski yunanın simgesi gibi. Hatta aynı tip yapraklar, roma imparatorluğunda da görülmüştür.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
abi herif baya yakışıklı yani vucudun iriliği suratına vurmamış bazılarına olurya vucud ne surat ne :) onlardan değil yani cuk oturmuş herife[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
  • Yeni Oluştur...