Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 İkisinin de canlı şahidiyim. İzlemesi acayip zevkliydi. Ama aralık bitti yiğit. Rahat 5 ayı var o olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 insanlik disi girmistin ildenize, gerce o da pek masum degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 İldeniz kaleciydi ve Yiğit'e uçmuştu :D yiğit mağdurdu yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 olabilir, ben uzaktan yigiti ildenize dogru kosarken gordum. ildenizi pek goremiyorum diger kaleden sfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu arada maça gelmeyenler oldu, 8v7 oynadık 9v8 oynayacağımıza. vurgulamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hic disiplin yok, cava basgan donsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: Luci sanırsam bir 7 kere filan gitti geldi maç için. bu nasıl bir dalgalanmaabi bu hafta kabus gibiydi o yüzden gelemedim.cumartesi gecesi annem hastalandı,pazar gecesi ben zehirlendim,daha bugün işe geldim öğlen tetkiklerim var çok sıkıcı bir durum.direk ölümden döndüm yani midemi falan yıkadılar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 geçmiş olsun abi de zaten zehirlenince %80 mide yıkanır :) ölmek o kadar kolay değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yok eser 2 dakika geç gelsem ambulansta gidiyordum öyle bir durum,ayrıca o an gerçekten ölüm kolaydı yani yaşadım allah kimseye yaşatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 se7EN_Days said: abi nasıl bir pozisyon olduda arkadaşın kaburgası battı çok merak ettim o kadar sertmi maçlar ya ? Eser isimli şahsiyet benim çenemi çatlattı, ve vaktiyle bende Pha'ya kafa atmıştım pozisyon gereği maçlarda. Evet sertlik seviyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Eser'e laf yok tatlı sert oynar Eser,ama bir Alex değil tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Saygın ne sinirlenmişti Hakan'a ahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 saygın bi kerede osso ya sinirlenmişti tipik saygın = sesini çıkarmaz ama sinir küpü olur "abi faulse faul desene" diyoruz saygından ses gelmiyodu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sende bana kızmıştın topu kaptın senden aldım önümde koştun,sana pas vermedim şut çektim diye :) kaşlarını çatıp o kadar koştuk dayı atsana pas demiştin,sende az değilsin hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Biri açsın artık yeni topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Khelben said: se7EN_Days said: abi nasıl bir pozisyon olduda arkadaşın kaburgası battı çok merak ettim o kadar sertmi maçlar ya ? Eser isimli şahsiyet benim çenemi çatlattı, ve vaktiyle bende Pha'ya kafa atmıştım pozisyon gereği maçlarda. Evet sertlik seviyoruz. :D olm görende dirsek filan attım sanacak. maçtan önce ısınırken top attım sana suratın patladı işte o kadar. olay bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 LucifeL said: Eser'e laf yok tatlı sert oynar Eser,ama bir Alex değil tabi :D Alex olmak isteyen kim, zaten schweinsteiger olma arzum var :p şu an nesi olduğumu söylemek istemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bencede söylememelisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar