El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Uzun zaman önce kullandığım bir iki servis vardı ama şu anda onlar kullanımdan kaldırılmış. Büyük ihtimalle böyle servisler toptan kaldırılmıştır ama bildiğiniz varsa adres verebilir misiniz? Benim için asıl önemli olan TC Kimlik no verip doğum yılını alabilmek hatta mümkünse ad soyad alabilmek (ama ikincisi o kadar önemli değil). Merak eden varas, yapım aşamasında olan sitemin üyeliklerinin belli bir yaş aralığına açık olmasını istiyorum o yüzden lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ondan sonra haberimiz olmadan hat açacan üstümüze di mi çakaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Yok öyle bişey ya nerden çıkarıyosuuz! sesini çıkarma ve şu 50 kağıdı al, bi daha da görmiyim seni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hey, ben de gördüm seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Tckimlik Belli bir ücret karşılığı bu hizmeti alabiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 E-devlet sitesinden bakabiliyorsun sadece diğer siteleri halkın erişimine kapadılar. E-devleten bakmak içinde PTT den şifre alman gerekiyor ve tam olarak kişinin tüm bilgilerine erişebiliyor musun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahmedinejad said: ondan sonra haberimiz olmadan hat açacan üstümüze di mi çakaal Esprili bir örnek vermiş ama haklı. Bu tip durumlardan ötürü kimse devlet siteleri hariç ciddi anlamda güvenmediği hiç bir siteye TCkimlik nosunu vermez. Üyelikle hizmet sunan bir web sitesi için büyük bir risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ya benim isteğim jonqun verdiği gibi xml servis, automated olacak yani ama onun verdiği de tc kimlik, isim, doğum tarihi verip doğrulama almaya yarıyo sanırım. Bu arada açacağım site baya güvenilir bir kurumla alakalı o yüzden güvenip vereceklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Onun için o zaman özel izin alman lazım. Sana ayrı bir API veriyorlar o iş için ama sorgu başına da ufak miktar bir ücret alıyorlar diye biliyorum. Facebooktan git diyeceğim ama orası da doğruluk açısından o kadar güvenilir değil. http://www.nvi.gov.tr e bir mail atıp ayrıntısını ve senin için nasıl olabileceğini öğren bence, en iyi yolu bu olur şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Tamam mail atıyorum, sağol. edit: atıcam da öyle leş bi site ki, dilek ve görüşleriniz yazan bölüme mail atarsam kaç ay sonra cevap alıcağımı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://www.nvi.gov.tr/Sik_Sorulan_Sorular,Sorular.html?pageindex=16 Hatta http://tckimlik.nvi.gov.tr/Service/KPSPublic.asmx Gerçi öyle link veriyorum da incelemedim içini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 5 kuruş falandı sorgu başına sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar