Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede de geldi kadro tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede defansa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sabah akşam kola-kokoreç-makarna yiyip sonra "o ye türk yemekleri rulz" diyenler var bi de... yöresel yemekleri versen ağzına sürmez, sonra "dünya mutfağıyla uğraşanlarla dalga geçerim" der. ZaugnaKhaldun said: http://www.gurmenet.com.tr/catinfo.asp?offset=0&kactane=21&cid=112&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction= güzel siteymiş. bir mağazada http://www.bluedragon.com/ blue dragon ürünleri satılıyordu, soya sosu felan da güzeldir onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Cassiline said: Gaipten şişmanlarla konuşmaya başladı adam. off, ince görüp başka topa vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yosun için caddebostan sahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 migrosta bişiler gördüm sanırım bu tarz ama yalan söylemiyim emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 migrosta olabilir ben de orda gördüm sanırım ama geçici ürün de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 noodle gördüğüme eminim ama başka şeylerde gormustum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 balon said: atışmak var, hakaret var. Hakareti şikayet ediyoruz, fikirleri değil. Sidik yarıştırırken köpek gibi havlamaya başlarsan şikayet edersin, doğrusu da olur.senin kaçıcı acc bu? Adam gibi tartışamıyorsun ısrarla gelmeyi bırak bence buralara tekrar tekrar. @emre; uzakdogu mutfagı denince noodle, pirinç, soya sosu, soya filizi, tavuk, taze kişniş falan geliyor aklıma.farklı bişey görmedim ben.soğanları degişik, kalitesiz sogan denilebilir ona.taze kişnişte berbat bişey bu mevsimde bulmak zor, diğerleri için migros diyorum. Ekstrem bi baharatları yok desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 baharat diyorsan hintliler hastası. kıbrısta hint yemeği yemiştim, çok değişik baharatlar kullanıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 onlarınki daha çok yemekli baharat modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 haha evet orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Fistan said: senin kaçıcı acc bu? Adam gibi tartışamıyorsun ısrarla gelmeyi bırak bence buralara tekrar tekrar. biz de seni sevmiyoruz, bi kop bizden diyoruz. Dinliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 biz derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kendi ve şahsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fistanı seviyoruz biz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 evladım olsa sevmem Bi de zaten hepiniz sevmelisiniz aksisinde kendimden şüphe ederim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 evladın olmaz umarım, yoksa bende ona acırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 balon said: Fistan said: senin kaçıcı acc bu? Adam gibi tartışamıyorsun ısrarla gelmeyi bırak bence buralara tekrar tekrar. biz de seni sevmiyoruz, bi kop bizden diyoruz. Dinliyor musun? valla biz Fistan'ı seviyoruz, başkasını bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 4 kilo fare olsan sevilmezsin balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 otçulmuş o fare ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar