dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kendercik said: postu attıktan sonra wiki'ye bakmıştım da 15 yerde fabrikası varmış. Teker teker sıralamayalım bence (: niye ya..post kasma olur bi nevi hem brezilya fabrikasından bahsetmeden geçemeyeceğim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 goldbären said: T10 600 MHZ WİLDFİRE 528 MHZ T10 > WİLDFİRE lakin t10da kapasitif ekran olduğunu sanmıyorum kapasitif değil evet. bir de malzeme kalitesinin fotoğraflarda göründüğünden çok daha iyi olduğunu yazılmış şimdi merak ettiğim tek birşey kaldı o da hem default gelen abidik gubidik turkcell uygulamarından kurtulmak hem de android markete erişmek için üzerine temiz bir stock android 2.1 yüklenebilir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Vodafone un telefonunu gördükten sonra,abidik gubidik telefonları kullanmayacağım demiştim kendime ama,bu yazılanlar aklımı çeliyor.. Evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Vodafone'un telefonu Samsung'du yanlış hatırlamıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o değil yahu,dokunmatik bi telefonu vardı, Şuydu heralde.. Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ablan 19... EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 babacum mesajını editlememek için zor tutuyorum kendimi... zira analar ağlamasın, çocuklar şeker de yiyebilsin. ama o mesajın ardından bu işin pek kolay olacağını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 o değil konuyu öldürdüm ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lan şurası kadar olamadınız http://friendfeed.com/muratko merak eden turkcell t10 diye aratsın sayfada uyarı 1//mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 BabacumMostors said: ablan 19... EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE huaaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 BabacumMostors said: ablan 19... EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE-EKE yok artık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 O resimdeki vodafone HTC touch gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ablan 19 ne yav anlamadım hala espriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abin 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ablan 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 tamam lan anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 a f h k m r 6 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 reklamdaki velede gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 azmo'ya benzemiyor mu lan biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 senko said: huawei dandik? http://www.fastcompany.com/mic/2010/profile/huawei aynen dandiğin önde gideni. abv huawei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu indentity mine'dan said: With the release of iPhone 4, Droid and Windows Phone 7, mobile users became addicted to good design in 2010. In 2011 we can expect that UX designers at agencies will be tasked to elevate quality and intuitive design within software applications. Consumers won’t tolerate applications that are either only functional or only beautiful – their standards are high for both visual beauty and engineering quality. Further integration of applications (to work with each other, both in mobile and nonmobile form factors) will be in high demand bence de, arayüz olayı özellikle android'de şirketlerin ürünlerini etkileyecek. bu da ccs'ten Huawei’s Ideos brand will enter the top five manufacturers by 2015 said: In an effort to accelerate its position in the mobile devices market and set its phones apart from its infrastructure business, Huawei will make a huge investment in building Ideos into a standalone mobile device brand. Growth will come from sales through operators and build on Huawei’s established reputation in the infrastructure business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 buda zeki müren said: Inleyen nağmeler ruhumu sardı Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı İnleyen nağmeler ruhumu sardı Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Vidar said: senko said: huawei dandik? http://www.fastcompany.com/mic/2010/profile/huawei aynen dandiğin önde gideni. abv huawei. o zaman dunyadaki hemen hemen tum telefonlar, routerlar dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 @somon: sen giderken biz dönüyorduk genç dasaaa said: kendisine bir şarkı söylemek istiyorum inleyen nameler melodisi ile söyleyin sizde.. bilmiyorsanız şarkıyı ahanda kendisi burada ama benim sözlerimle okuyacağız.. [her beraber söylüyoz ama] ZIPLAYAN FARELER zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı] dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dırı dırı dırı dı] armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:40 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar