Esrk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Dün akşam ki Fenerbahçe-Sivas maçında çektiğim fotoğraflardan birkaç tanesi, istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz, böylece ben de neyi yanlış yaptığımı anlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fenerbahçe yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 profesyonel makinayı nasıl soktun maca? yasak degil mi normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cok sanatsal olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nesi yanlıs olabilirki ööle macı cekmissin fotograf iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yasak değil, polis birşey demedi. Yanlış olma mantığı da gazetede böyle fotoğraf görmek ister miydin sorusuna cevap aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ilk fotoda kale direği ile kadraj arasında açı problemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gazete'den ziyade, web haber/blog olarak bu tarz kareler kullaniliyoearree, cunku basın kartı alamayan fotografcilari olabiliyor bagimsiz kurulusların , yaani, hoslar, profesyonel olarak dusunursen ciddi ciddi bahsederim bildigim kadari ile..ama o is biraz sevgi biraz tutku ve kalaninda tribunden ziyade butun macı bir vizörden izlemekle geciyor. onun disinda elinden geldigince an yakalamaya calismissin..olmuşta bence. nieheh biraz daha saha kenarindan bilet almaya bak ole yorum yapalim :) ya bide sey yanlis, fenerb... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 futbol maçları için çekilen fotolar, direk fotoğrafçılar için ayrılan yerlerden çekiliyor. başka yerlerden çekilenler öyle "keyif" veren fotolar olmuyor. ilkini güzel buldum, adamın baktığı yeri sol tarafa alman iyi olmuş. yalnız direk eğri gibi geldi bana. ikincisinde özdilek yazısı eğri olmuş. seyircilerin olduğu yer çok karanlık. daha az seyirci daha çok saha olabilirdi. tam vurma anında yakalaman "acaba gol olcak mı" diye hissettiriyor. üçüncüsü bir üstteki gibi olmuş. dördüncüsünde çok uzaktan çekmişsin. beşincisinde oyuncular eğri, sağda kırmızı bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Evet, şu açı ve düzlem konusunda problem var bariz, çektikçe öğrenilir :). Ama ne yalan söyleyeyim tribünün tam ortasına gidip de çekmek istemedim, malum, dengesiz çok, hoplayıp zıplarlar, makineye zarar verirler diye çekindim. Devre arasında bile elimde ki çaya aldırış etmeden beni sürükleyecek kadar salak adamlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 toggie said: profesyonel makinayı nasıl soktun maca? yasak degil mi normalde? yoo değil tabiki de :) Neden olsun ki :) Golde geç kalmışsın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Topun ağlarla buluştuğu anda pil bitti :). Biliyordum öyle olacağını, acele ile çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bone said: adamın baktığı yeri sol tarafa alman iyi olmuş. Bone said: adamın baktığı yeri sol tarafa alman Bone said: adamın baktığı yeri Bone said: adamın baktığı Bone said: adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ustteki sey olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bakış açık yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 4. foto cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Peki bişey soracağım bu kenarlarda görevli olan fotoğrafçılar bu işleri nerden buluyorlar? :D var mı tanıdığının tanıdığının tanıdığı spor fotoğrafçısı olup kulağına 3-5 bişey gelen kimse? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi benim bildigim gazetelerin spor bolumlerinde calisanlar oluyor, yeni asir gazetesine fln sorsan konakta yerleri vardi hiltonun yaninda soyleyebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 seyirci gözünden foto güzel oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yav said: Peki bişey soracağım bu kenarlarda görevli olan fotoğrafçılar bu işleri nerden buluyorlar? :D var mı tanıdığının tanıdığının tanıdığı spor fotoğrafçısı olup kulağına 3-5 bişey gelen kimse? 8-) yep.. uzun bir yol ve rekabeti yuksek (kelime anlami ile yer kapmaca falan cocuksu durumlar yasaniyor baslarda) ama bence cok keyifli bir meslek. isleri bulmaktan ziyade, işi O oluyor o insanlarin :) baslangicta peter parker gibi bir gazetede calismaya baslamak la oluyor..ilan verilecek tipte isler olmadigindan ciddi niyeti olanlarin tanidik vesilesi, yada kendi tirnaklari ile basvuru yaipip test amacli 3-5 bedava cekim sonrasi baslanabilecegini dusunuyorum.. odemesi 'tahminimce' diger dallarda oldugu gibi dusuktur baslangicta yada olmayabilir, ustune birde ekipman isteyen bir istir. kalın bütcelisinden... yani bir ara spor fotografciligi yaptim gibi bir cumleden ziyade su kadar yildir yapiyorum gibi, insan hayatinda yer eden bir meslek kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 BiTcH_oFBaT said: toggie said: profesyonel makinayı nasıl soktun maca? yasak degil mi normalde? yoo değil tabiki de :) Neden olsun ki :) Golde geç kalmışsın -.- konserlerde nedense aynı sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 toggie said: BiTcH_oFBaT said: toggie said: profesyonel makinayı nasıl soktun maca? yasak degil mi normalde? yoo değil tabiki de :) Neden olsun ki :) Golde geç kalmışsın -.- konserlerde nedense aynı sebep. abi konserlerde de yasak filan değil. kafayı yiyorum o konu yüzünden. yasak diyor biletix'de götürmüyorum, sağımdan solumdan bildiğin dslr'ler çıkıyor. herkes çatır çatır çekiyor. ben kamera ile de slr makine ile de maça gittim camp nou'da bir şey demediler :) Hatta sordum kamera ile giriceğim maçtan önce bileti alırken, sorun yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar