Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chromeda adam gibi adblock yok

DoruK

Öne çıkan mesajlar

kasıyo kasıyo dediniz diye tarih öncesi laptopta chrome yükledim ama adam gibi adblock yok bu mal tarayıcı için. olan da firefoxtaki gibi doğrudan iptal etmiyo, sayfa olduğu gibi açılıyo sonra kaldırıyo ne kaldırcaksa falan. çok başarısız. adthwart mı ne iyice fail şu personal appeali kaldıriym dedim patiden, kaldırıyorum kayboluyo sayfayı reload edince tekrar orda.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim anlamıyor musunuz? adblock çakma bişi reklamları iptal etmiyor o reklam önce çıkıyor sonra hop kayboluyor falan boşa hız kaybı göz yoruculuğu vs. oluyor.

hemen fanboyları damlamış ya, 2 aydır chrome kullanıyorum ama extension konusunda pek başarılı bulamadım açıkçası. extension developerları mı başarısız desem bilemedim.

adthwart da benim bildiğim ünlü firefox adblock developerları tarafından geliştirilmiş gerçek adblocker ama o da saçma sapan bişi, nasıl 220k kişi kullanıyor anlamadım çalışmıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abicim hasta mısın nesin? hemen fanboy rörö demis herif ya.
hem iptal etmiyo demissin, hem cıkıyo kayboluyo demissin. ne dedigin belli degil daha.

bu kadar insan gerizekalı mı yuklemis ve adlerin blocklanması konusunda sorun yasamamıs? sen beceremiyorsun bariz.
sana demedim fanboy lafını her lafa alınan aggro çeken sensin kendine bi dikkat et bence

2.si firefoxta adblock kullanmadıysanız anlayamazsınız ne demek istediğimi. reklam direk hiç yüklenmesin bilgisayarıma gelmesin istiyorum, bunu da anlayamazsanız kapasite yetersizliği vardır bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Adama fan boy diyipte "chrome kullanmıyorsan bas git lan yürü" demekte, topice yine her zamanki ayrı güzelliğinden katmış. Artık Doruk'a gerçekleri söylemenin vakti geldi arkadaşlar. Doruk paticik'te gizli google ajanları var, bizi izliyorlar, mesajlarımızda her "Chrome" kelimesi kullandıkça ;

Chrome=2^(x) $

formulü ile para kazanıyoruz. O yüzden yani.

Opera 11 kullan Doruk, adblock'ta var, bana sorarsan FF'ten hızlı, chrome'la aynıdır. Görüntü alanı chrome'dan fazla, norveç'in soğuk dağ esintisini hissedebiliyorsun her an, hatta norveçli sarışın mavi gözlü kızl....

Bu da hız testi :
http://www.youtube.com/watch?v=zaT7thTxyq8

Not = Opera 3^(x) $ veriyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

doruk, chrome kullanmak zorunda degilsin. firefox kullan, sakinles. nedir bu gerginlik?
yok belki bir çözümü vardır ben bilmiyorumdur diye danışayım dedim ama mesaj içinde "dandik tarayıcı" lafı geçince, bir anda fanboy alerte yakalandık gözler kıpkırmızı FFUUU adamları doldu bir anda konuya.

Deathblade adam gibi mesaj atmış mesela, bazı elemanlar da dükkan sahibi edasıyla "beenmiyorsan git o dükkandan al yeğenim" takılıyor çok komik oluyor. Gerginlik bende değil yani bu arkadaşlar nasıl sahiplenmişlerse bu kullandıkları programı helal olsun.

Chrome'a dandik tarayıcı dendi beyler!! Nasıl dersin yaa nasıl nersin sensin dandik!! Sen beceremiyorsun işte aptal!! Defol git başka tarayıcı kullan adamı deli etme!!

Sosyal ağlarda paylaş

sen "chrome'da duzgun adblock var mi" diye konu acmamissin ki? "beni zorla chrome'a gecirdiniz, firefox super, chrome boktan" diye konu acmissin. ilk sayfaya da dort mesaj atmissin, hepsinde chrome'a atar yapiyorsun, "firefox kullansaniz anlardiniz kapasitesiz adamlar" diyorsun, oyle danisircasina bir tutumun yok.

bu da suc degil, begenmeyebilirsin, atar yapabilirsin, ama flame war baslatip "bana fanboyluk yapmayin" diye de insanlara cikisma pls.

bana konuyu ilk actiginda da oyle gelmisti, hala da trolluyormussun gibi geliyor. en azindan trollesen bu kadar trolleyebilirdin
Sosyal ağlarda paylaş

yoo. 2-3 aydır chrome kullanıyorum, kullandığım ürünü de ücretsiz bile olsa istediğim kadar kötüleyip yerin dibine sokma hakkım var.

biri gelip daha durumu anlamadan "senin yetersizliğin" tarzı konuşuyorsa ben de onun kapasitesi hakkında gayet görüş belirtebilirim.

evet bilgi danışmadım ama topic açma sebebim 1- bilgi alabilme olasılığı 2- hakkaten adam gibi chrome adblock olmamasına üzülmem. hayatında adblock kullanmamış onun rahatlığını yaşamamış adamlar burda gelmiş yooo yooo çok über diye de fikir belirtiyor. neyse ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...