Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[paticik radyo] 27/08/04 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DJ arkadaşım benim bi maruzatım var. Gördüğüm kadarıynan Love is a shield'ı çalmışınız. Velakin bu şarkının "my mind keeps spinning around" kısmında elle havada çevrilen ufak daireyi yapma fırsatı bulabilmiş değilim.
Şarkının tekrarını arz eder, dikkatlerinize sunarım.
Tşk.

gunn (kumadam pazartesileri seviyo, ispitliyorum)
Mesaj tarihi:
said:
Gunn, 27 Ağustos 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
gunn (kumadam pazartesileri seviyo, ispitliyorum)

Sevecez tabi ne yapalım, para kazanıyoruz bir şekilde, uyduk bu düzenin çarklarına, ben şu anda da çalışıyorum mesela...

Bence kapanışta yeniden dinazor'u dinleyelim, bize o parça yakışıyor. :)

Hem onda da el hareketi var bak :P
Mesaj tarihi:
kum: haklısın valla, dinle dinle bitmiyor ki. kulağın buralarda olsun, ben sık sık çalıyorum valla...

gunn: anacım şimdi daha... erm... ciddi mi desem... dünyalara girmiş bulundum, yayın da bitiyo. borcum olsa?
Mesaj tarihi:
ben yeni keşfettim, çalışırken zevkli oluyor dinlemek, geçenlerde de sam vardı ve dağıttı resmen, çok güzel japonca karaoke yaptı...

Buralarda olacağım bende ...
Mesaj tarihi:
pazartesi itibariyle bitecek yıllık iznim sıfatında buradan tüm yöneticilerime, bölüm başkanı ve rektörüme güzel bir "el hareketi" yapıyorum efendim.
Ellerine bandwithine sağlık emacığım güzel bi program oldu.
Mesaj tarihi:
ben büyük gürültü yaparak gitmeye karar verdim :)

tapılası grup ministry'nin geçen ay çıkan albümünden bir adet carmina burana yorumu.

HAS-TA-SI-YIM!!!

ministry - no w

sonrasındajenerik giricem, sonra dal gitsin bonecrushercım...
Mesaj tarihi:
Bu sarkidan sorna herkez uyucak sende tek basina kalicaksin radyoda. Hatta sende uyuyacaksin RAdyo tek basina kalicak.

bu nasil bir sestir allahim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Ooooo parlement mi?
Böyüksün Bone!

Bende Alternative & Radio - Parlement Cinema Club yazıyo :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.

[Bu mesaj Eraq tarafından 28 Ağustos 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10 numaranız geldı hehe.
uyku mode on.brsdan gıderım ben bu $arkılar yusunden :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
  • Yeni Oluştur...