PhysX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 LEOPAR MAYMUNU HAYATTA KALMAK İÇİN AVLADI ÇÜNKÜ BÜTÜN HAYVANLAR SADECE HAYATTA KALMAK İÇİN ÖLDÜRÜR AMA YAVRUSUNU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜ RESMEN ÇÖKTÜ BU GÖRÜLÜYOR BİR LEOPARIN KALBİNE BU MERHAMETİ YERLEŞTİREN RABBİM BİZİM KALPLERİMİZEDE MERHAMET VER ÇÜNKÜ BİLİYORUZKİ ANCAK MERHAMET EDENLERE MERHAMET EDECEKSİN :( http://www.facebook.com/video/video.php?v=482087994239&oid=181842369373&comments aynı adam "PUMA SALDIRISINA UĞRAYAN YAVRU AYININ ÖLÜM KALIM MÜCADEELESİ" diye bir video daha paylaşmış. yorumlar zaten başka bir alem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çok eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi o yine yoldan geçen adam esas hürriyet.com.tr bu videoyu KAİNATIN BÜYÜK GERÇEĞİ başlığıyla paylaşmıştı.. ne gerçeği ne kainatı ulan? 2 yıllık GAZTECİLİK COPY PASTE BÖLÜMÜ okulundan mezun olup nette video gezen 20 yaşındaki çömezlere "boş durdukça mal mal içerik üretin" diyolar, adamlar da napacağını şaşırıyo. kainatın gerçeği ne lan, evrenin sırrı ne? sanırsın CERN öyle bi deney yaptı ki fizik komple keşfedildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://img46.imageshack.us/img46/3308/damardangirdinkanka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sürünün lideri manyak mı neden leopar öldürmek gibi bi amacı var maymun lan. bi de şu hayvanlara saçma sapan sıfatlar koymuyolar mı. beslenmek için maymun avlayan leoparı cinayet, katil gibi terimlerle betimlemek of... dramaya çevirmiş iki dakkada mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ketçabın domatesten yapıldığını bilmeyenler ve sebzelerin markete spawn olduğunu sananların yanında hayvanlarında migrostan, kasaptan falan alışveriş yaptığına inanan çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=482087994239&oid=181842369373&comments#!/video/video.php?v=466750969891&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 leoparın cocuu olmuyodu belki, baktı hazır bebek, annelik/babalık içgüdüleri de kabarınca, böyle bişey oldu ki hayvanların coğunda var böyle bi içgüdü. Bu neden bu kadar şaşırtıcı bişey olarak gösteriliyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bence mantik; buyusun oyle yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 0ne said: leoparın cocuu olmuyodu belki, baktı hazır bebek, annelik/babalık içgüdüleri de kabarınca, böyle bişey oldu ki hayvanların coğunda var böyle bi içgüdü. Bu neden bu kadar şaşırtıcı bişey olarak gösteriliyor anlamadım. ÖYLE DEME YÜCE RABBİMİN HİKMETİ O , BAK VARMIŞ İŞTE GERÇEKTEN DE BOŞUNA NAMAZ KILMAMIŞIZ BUNCA SENE YUPPİİİ... Where is your Darwin now ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 "dogada bile olsa bazen insanı şaşırtıyor..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 büyüklerini yakalamak zor, küçüğünü alıp yetiştirip yiyecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 BU YÜCE RABBİMİZİN BİZE VERDİĞİ BİR DERSTİR BAKIN BİR HAYVAN TEK GAYESİ YAŞAMAK, BU BİLE MERHAMET EDİYORKEN BİZ DÜNYADAKİ EN ZEKİ VARLIK OLARAK BİLİNİYORUZ AMA MALESEF İÇİMİZDE ÖYLE CANİLER VARKİ ŞU GÖRDÜĞÜMÜZ HAYVAN GİBİ OLAMIYOR, ''ALLAH'IM TÜM CANİLERİ ISLAH ET,ŞEYTANIN VE NEFSİMİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIM AMİN'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 BENCE LEYOPAR LAİKÇİ ANNEYİ ŞERİATLA KALEMİNİ KIRARKEN, YAVRUYA DİN EĞİTİMİ VRCEK VE ONU KURTARICAK COMBO SEWAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şimdi biraz daha göz gezdirme fırsatım oldu da, bir adamın her videosu nasıl bomba olabilir. ALLAH RIZASI İÇİN YILBAŞINI KUTLAMAYIN NOEL KUTLAMAYALIM AMAN ALLAHIM BUNE GÜZELLİK BÖYLE ALLAHÜEKBER En çok güldügüm kısım diyorki ''bakın benim saç modelimde bir türban dır.'':)))))) OKUMUŞ AYDIN :))))) neyse ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Millet aklına gelen ilk ilahi kelimeyi yazıyor, çıldırmış millet artık. Din bir taraflarına kaçmış bunların resmen. allah muhafaza falan yazıyor alakasız adam. Boş boş mesajlar ama hepsine allah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi o videoların üçüncüsü burada konuşuldu zaten bol bol da, ilk ikisi süper ya hahahah böyle ibretlik videolar buldukça izleyip gülüyorum hep ahahaha militan çocuklar nası gidiyo lan tavşan sürüsü gibi noel videosu da bombaymış ben şey görmüştüm, maillerde dolaşan ppt dosyası, yok sineğin kanat çırpma sesini bilmemkaçkez yavaşlatıp dinlemişler de "allah" diye ses geliyomuş kanatlardan. altında yorum TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU SÜBHANEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 böyle tanıdığım olsa keşke lan. gitsem anlatsa böyle arada, neşem yerine gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 said: BELKİDE ONLARAMİLLİ PİYANGO VURUR YADA ARABA KAZANIR LAR YADA YENİ YILA ZENGİN GİRERLER BELKİDE ARABA VURUR YADA ARABA YADA YENİ YILA ZENGİN GİREMEZLER MEZARA NERDEN BİLELİM BEN ELHAMDULİLLAH BUTURLU OYUNLARA GELMİYORUM . ÇÜNKÜ İNANIYOR OLSAYDIM EVİMDEDE ALLAH VERİRDİ .HİÇ PARAMI HARCAMADAN .KARDEŞLERİM YAZIK O VERDİĞİNİZ PARAYA =_YAZIK ETMEYİN GARİBAN ÇOOÇUĞÜNUZUN NE GUNAHI VAR EVİN NEGUNAHI VAR BELKİDE EVE BİR 2 KİLOGRAM BALIK ALIRLAR ? Abi 2 kilogram balık lafında yıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Yavrusunu yiyen, her turlu realeti yapan hayvanlar da var bunlar da kafir hayvanlar mi? Seytan mi girmis bunlarin icine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hikmet kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ayrıca 2 sayfa olmuş. böyle aptal postları bana bırakmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hikmet değil hikmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 higmed gim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar