Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 eski sistemden daha kolay artık.toplam 100 mat, 50 türkçe çözeceksin.180 dakika süre, rahat rahat yeter.zira ben bilmediğimden sadece sözelcilerin çözmesi gereken sözel-2 yi de çözüp yetiştirmiştim.sistemi bilen arkadaşlara zaman gayet de yetmiş hatta öyle ki örn; rakamlarından biri x olan ama son rakamı 2 olmayan dört basamaklı kaç tane çift sayı yazılabilir? tarzı soruları tek tek yazarak falan bulmuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 2 ay oldu bu sınavın sonucu hala elime ulaşmadı,bi ben mi varım ya sonucu göndermedikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 netten de bakılıyor sonuçlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bana da gelmedi kagıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sonucumu biliyorum zaten de yarın bi başvuru yapacak olsam adamlar alesin aslını isteyecekler,onun için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sonuçları gelmeyecek artık bu sınavların.siz çıktısınızı alıcaksınız her hangi bir yerden, başvuruda vereceksiniz, başvurduğunuz yerler kendilerine verilen şifreyle bilginin doğruluğunu internetten kontrol edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bunu bilmiyordum ama güzel olmuş bu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Önümüzdeki sınav ne zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mart-mayis arasi var bi tane sanirim basvurulari martta ortasi gibi basliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrys Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Nisan 24 te sınav. başvurular da başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya sınava tekrar girsem mi bilemedim,80 almıştım alesten.acaba yeter mi yüksek lisansa?Ne dersiniz son 2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 alesin hangi sınavına girdiğimize bağlı olmaksızın isteidğimizi seçip kullanabiliyoruz di mi başvuruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 RamsesII said: alesin hangi sınavına girdiğimize bağlı olmaksızın isteidğimizi seçip kullanabiliyoruz di mi başvurudaevet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 RamsesII said: ya sınava tekrar girsem mi bilemedim,80 almıştım alesten.acaba yeter mi yüksek lisansa?Ne dersiniz son 2 gün Bölüme göre, okula göre değişiyor. Bizim okulda 60 puan yetiyor. 90civarı alırsak yurtdışı doçentlik eğitimine katılma şansı yakalayaibliyoruz. bu arada çarşamba başvurular bitiyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dragon fire 60 ztaen genel barajda girme şansımı arttırması bakımından dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar