Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaslar uzun aradan sonra oyuna donmeye karar werdim fakat oyun elimde kalmadigi icin oyunu cekeyim dedim cata downloader diye bir meret cikarmislar iskence cektim yurtdısında yurtta torrent portlari blocklu oldugu icin proxy kullanmadan cekemiyorum fakat proxy programlarida download fazla olunca dewamli kopuyor her 3-5 dkda bir proxy servera login olmaktan imanim gevredi acaba oyunu cekebilecegim direct link bir adres var mıdır cok aradım ama bulamadim yardimlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bence çekmeye çalışma zaten yurtta eziyet çekersin bağlantı sorunlarıyla. bir de indirdikten sonra her seferinde yeni patch'le uğraşmak var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 15 gb falan olmasa cekicemde geceleri 800 900kb ile gelio biraz iskence oluo ama bi 5-6gb ini cektim artik katlanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yanılmıyosam bide 4 oyunu kurduktan sonra 9gb download yapıyodun. Ben cd lerden kurdum arka arkaya, sonra bide 9gb patch çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 eet full acount ile girince bi 9 gb daha eklenio farkettim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Stream oynayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Azm ettim çektim walla 13 gbi 4 saatimi falan aldi ama deydi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar