Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal ve ebay hakkında

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ebay de istediğim bir eşya var,ürün kalktığı halde yalvar yakar satıcıya o fiyattan satmasını kabul ettirdim,güvenilir gibi biride, tek sorun adam parayı paypalıma gönder ve istediğin ürünü belirt diyor.adam sanki benim onun paypalını bildiğimden emin gibi. ben ürün satın almadıkça nasıl para gönderiyorum hiçbir fikrim yok. yani şunu kasdediyorum,evet paypal da para gönderin yerini biliyorum,ama karşı tarafın paypalı ebay de nerde yazıyor,store una falan bakıyorum ama bulamadım, bir fikriniz varmı

not:adama sor diyenler olursa sordum ama adam genelde 2 3 günde cevap veriyor, o yüzdem.
Sosyal ağlarda paylaş

Paypal den para göndermek için gönderilecek kişinin paypal ile ilişkili mail adresini bilmen gerekiyor.

Sonra paypal den para gönder kısmından gerekli yerleri doldurup açıklama kısmınada gerekenleri yazıp parayı gönderiveriyorsun bitti gitti.

Edt:Yalnız linkini verdiğin gibi kılıç,bıçak tarzında birşey alıcaksan gümrüğe takıldımı sorun çıkartıyorlar , emniyetten izn alda gel diyorlar haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

adam ürünü ebaye koymuyorsa o satışın garantisi olmaz ebay tarafında, parayı alıp ürünü yollamaz ise ne paypal ne ebay yardımcı olabilir, çünkü satışın herhangi bir kanıtı olmaz, sadece adamın sözü var.

ben şahsen 5000 üstü satış falan yapmış powersellerlerın altındaki kimselerden almıyorum bile öle çok ucuz şeyler değilse :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...