White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaşlar ebay de istediğim bir eşya var,ürün kalktığı halde yalvar yakar satıcıya o fiyattan satmasını kabul ettirdim,güvenilir gibi biride, tek sorun adam parayı paypalıma gönder ve istediğin ürünü belirt diyor.adam sanki benim onun paypalını bildiğimden emin gibi. ben ürün satın almadıkça nasıl para gönderiyorum hiçbir fikrim yok. yani şunu kasdediyorum,evet paypal da para gönderin yerini biliyorum,ama karşı tarafın paypalı ebay de nerde yazıyor,store una falan bakıyorum ama bulamadım, bir fikriniz varmı not:adama sor diyenler olursa sordum ama adam genelde 2 3 günde cevap veriyor, o yüzdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 item ı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ya lütfen kusura bakma, da item dan bahsedemem, uzun zamandır istediğim birşey,aslında dünya sabırlısı insanımdır, satan kişinin sağlık nedenleri dolasıyla 21 aralıkta artık ebay ini kapatıyor. sahtekar olabilir derseniz de 100 lerce item satmış 100 positive almış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 adamin linkini versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://cgi.ebay.com/Japanese-antique-samurai-sword-katana-TOMOTAKA-/120660911531?pt=Asian_Antiques&hash=item1c17f365ab ürün bu deil, kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 "White Wolf" said: Ya lütfen kusura bakma, da item dan bahsedemem, uzun zamandır istediğim birşey ürünü niye gizliyon ki, ne bu dildo falan mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben derim ki gönder parayı. ama bir şekilde e-mail vs onun konuşmalarını kaydet diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 parayi nasil gondericem diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 "Tatar Ramazan" said: "White Wolf" said: Ya lütfen kusura bakma, da item dan bahsedemem, uzun zamandır istediğim birşey ürünü niye gizliyon ki, ne bu dildo falan mı yoksa ahah benimde aklıma bu geldi direk, belirt ürünü bak insanlar yanlış düşünmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 "Japanese antique samurai sword katana TOMOTAKA" VANQ KATANA VAR O LINKDE ABOWWW KAÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ebayde listelemeden alma kazık yersin ebayde listelesin sonra buy dersin paypaldan ödersin sonra mesaj atarsın aha şunu istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paypal den para göndermek için gönderilecek kişinin paypal ile ilişkili mail adresini bilmen gerekiyor. Sonra paypal den para gönder kısmından gerekli yerleri doldurup açıklama kısmınada gerekenleri yazıp parayı gönderiveriyorsun bitti gitti. Edt:Yalnız linkini verdiğin gibi kılıç,bıçak tarzında birşey alıcaksan gümrüğe takıldımı sorun çıkartıyorlar , emniyetten izn alda gel diyorlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adam ürünü ebaye koymuyorsa o satışın garantisi olmaz ebay tarafında, parayı alıp ürünü yollamaz ise ne paypal ne ebay yardımcı olabilir, çünkü satışın herhangi bir kanıtı olmaz, sadece adamın sözü var. ben şahsen 5000 üstü satış falan yapmış powersellerlerın altındaki kimselerden almıyorum bile öle çok ucuz şeyler değilse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar