cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arcane mage i 2 tuşla oynuosun evet arcane blast ve m missile ama arcane power mirror image trinket time warp evocation mana gem o an giden mana katsayısı 4 stackte proclanmayan mmissile gelen mana kat sayısı flame orb - m missile kombosunda mana gain yapayım derken dmg kaybetmemek için yüzde 15 mana tüketip başlamaya çalışmak. bossun kalan hp sine göre başlanacak olan mana leak phase i decurse gereken yerlerde global cd nin kısıtlaması spell steal gereken yerlerde global cd nin kısıtlaması. derken o 2 tuşa basmak cidden çok zaman alabiliyor. ben hiç görmedim progress yapan guildlerde magelerin birinci olabilidiğini. aoe de desen ha keza. 2 tuş derken kıçımı yırtıyorum. ama yok abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bak bak abisi şuna bak ohooyy çok şekeer laan :) benim mage: Kapuska ismi kapuskas oldu, çünkü silmiştim, daha sonra arkaaşlar geri istediinde mal GM adının sonua S koyup geri vermişti ffs ps: o diilde elde avuçta ne varsa paso şamana yatırmışım sonradan. şamana dual talent. şamana epik fly x 2 pöh. mage e çok işim var. ha bir de ne sorucaktım. beyler. magein adı kapuskas kaldı ya. ben gene eskisi gibi kapuska olmasını istiyorum. işin güzel tarafı Kapuska adında bi lvl 1 char açmıştım kimse açamasın reserve ediim diy. şimdi ben bu Kapuskas adındaki lvl 70 mage'imi gitsem silsem gene sonra hemen ardındanyine aynı isimde, Kapuskas siye bi lvl1 mal bi char açsam ya da açtırsam bi arkadaşa. sonra da GMe yazıp lvl 70 kapuskas adındaki mage charımı salak kardeşim silmiş geri verirmisiniz diye ve devam etsem bu arada karakterin adı gitmesin siye hemen kapuskas adında bi lvl1 char açmaya çalıştım ama başkası almış bile diesem ağlaşsam ve adı Kapuskas idi, lütfen en azından geri verirken Kapuska yaparmısınız. desem öle bi GM i kafalayabilirmiyim ?? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kapuskasi yapmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oldu olucak onun da sonuna bi "K" eklesin hepten accyi falan silim kapatım paketleri yakıp camdan atiim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sen sil charı başka bi arkadaşın kapuskas die char açsın sorun olmaz istediğin nickle geri alırsın charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 he kısaca onu soruyodum :) istediin nickle diyosun ya, o nasıl olucak? GM kafasına göre çakmış sonuna S harfini (yunanlımıydı neydi zaten adam kapuskas ne anasını satim). ama hıııı bi dk. şöle bişe vardı GM gelip de tikıtla ilgilenirken ben online değildim, adam online olmadıım için kafasına göre yapmak zorunda kalmıştı ever tab ya. ben bi alt charda online beklersem GM malını, kesin gelip bu isim alınmış BİLAER naapalım buna diye sorar dimi :D peki 2. bi kere silmiş olmanın bi ehlikesi olurmu ne dersiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arcane mage rotasyonu 2 tus gibi gozukuor ama hakkaten oyle deil. cenx cokzel aciklamis. asiri mana intensive bi tree oldu arcane. mana gem, arcane power falan cok dikkatli zamaninda kullanmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Dragonmax said: WOTLK çıkarken askere gittim sonra da çoook uzun bi süre bıraktım. işte ağustos 2010da başladım eylül ortasında gene bıraktım. wotlk nefret ettim. şimdi gene cataya başlayasım var fena eheh :) sen döndün ben askere gittim zaten :) PWI oynuyorum ben şu anda günde 1-2 saat f2p cashshop kastırmıyo o yuzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Dragonmax said: he kısaca onu soruyodum :) istediin nickle diyosun ya, o nasıl olucak? GM kafasına göre çakmış sonuna S harfini (yunanlımıydı neydi zaten adam kapuskas ne anasını satim). ama hıııı bi dk. şöle bişe vardı GM gelip de tikıtla ilgilenirken ben online değildim, adam online olmadıım için kafasına göre yapmak zorunda kalmıştı ever tab ya. ben bi alt charda online beklersem GM malını, kesin gelip bu isim alınmış BİLAER naapalım buna diye sorar dimi :D peki 2. bi kere silmiş olmanın bi ehlikesi olurmu ne dersiniz ?? senın o kapuskas olayı gm in mallığına gelmiş yoksa senın nick misal ka124!?! falan bişi oluyor sen tıklıyorsun yeni nick girme menusu acılıyor. bi sorun olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bu sölediin şeyi sadece realm transferlerde oluyor zannediyordum. charı başka realme aldıında o realde aynı isim zaten varsa, sana ekran açıyor oyun ve oraya yeni isim giriyosun. ama char geri getirmelerde GM manuel isim verip geçip gidio sanıyodum. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yok ya bu yapmayı düşündüğün yöntemi 3-4 ay önce falan wow-turk de bile deniyolardı çok tartışılmıştı falan ama çok kişi nickini değiştirdi yani. gm sana zorla saçma sapan bi nick veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 camımsın ya çok teşekkür edeim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ulan adımı şikayet etmişler değiştirdim mecbur. bialexdeğil yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar