Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2 charım var, hangisiyle oyniyim karar veremedim. oyuna henüz girmedim ama ocakta alıcam paketi. siz classların şimdiki durumunu biliyosunuz. hangisini derseniz onu lvllicam. ÖNEMLİ NOT: shaman enhance seviyorum, elemental oynamıyorum, elemental shaman oynicama mage var onu oynarım. resto veya enhance takılıyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mage tabii ki. daha zevkli class yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 shaman druid paladin = benden öte ninja yok. moar ninja = moar money = moar fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 orc shaman acip, dual wield fist weaponla bloodseeker olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 barnacle said: mage tabii ki. daha zevkli class yok. Evet çok zevkli lamer bi class tam nooblara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mage lamer noob klasıysa eğer bu düşüncenden dolayı seni yoketmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Elemental shaman oynıycağıma mage oynarımda baya mantıklı ikiside caster sonuçta dk oynıycağıma warrior oynarım aga ikiside melee ama warrior gerçek meleeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Class a noob demedin class olarak lame bir class ve nooblar kolay oynıyabilir he pro biri oynarsa ztn cıcığı çıkıyor gereğinden fazla op olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 solidhammer said: Class a noob demedin class olarak lame bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Dude u know, this is true.Deal with this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 wow zaten fazla iq isteyen bir oyun değil yemeyin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Demedim olucak ayrıca demedin değil editlemiyimde başka bişey sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 iq değil beceri gerektiriyor bazı classlar ama kesinlikle mage değil bu class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi sen haklısın kusurumuza bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 SoulCube said: abi sen haklısın kusurumuza bakma est olur böyle hatalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kurtlari da salican adamin ustune, super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 solidhammer said: barnacle said: mage tabii ki. daha zevkli class yok. Evet çok zevkli lamer bi class tam nooblara göre warrior mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 elemental shaman oyna dandik gearla bilke 10k dps yaparsin. zaten 4 tusu var. herkes omg great dps desin sana, tum raidlere invite al misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 barnacle said: solidhammer said: barnacle said: mage tabii ki. daha zevkli class yok. Evet çok zevkli lamer bi class tam nooblara göre warrior mısın? kesinlikle öyledir. Yada mage açmış becerememiştir. Target olmadığı durumlarda iyi dps yaptığını görünce havaya girmiş herkes iyi oynayabilir diye düşünmüş bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet evet aynen /offtopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 beyler arcane mage de bug buldum manam bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kullanmazsan bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok spam yapıorum yine bitmiyor. demin keşfettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar