Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihte Turkler !!!

resata

Öne çıkan mesajlar

Yillar once bir eli ile at surup diger eli ile ok atan Turk'lerimiz, $imdi bu ozelligini bir eli ile araba kullanip obur eli ile cep telefonu kullanarak devam ettiriyor, en ba$arili ozelligimiz budur. ;)[signature][hline]- never too old to learn!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bither, 18 Mayıs 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
said:
nedanko, 17 Mayıs 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
Pek anlamadım ama şöylemi ?

O zaman bende 84 lük bir sistem buldum. Bir keşif mi yapmış oldum şimdi?
Evet keşif yapmış oldun 84 kişiyi bi araya getirip 84 kişilik gruplar oluşdurup savaşa girip başarılı sonuçlar alırsan ve sistemin 6'lık ve 10'luk sistemden çok işe yarar örnek alınırsa keşif olur.

ampulun mucidi edison, telefonun mucidi graham bell dir. ne neon lambalari bulundugunda ampulun mucidi degisti, ne de cep telefonlari bulununca graham bellin mucitligi dustu.

cok etkili olursa hede olur . olmaz. oyle egip bugup uydurma yapilacaksa hepimiz mucidiz bu dunyada.

said:

Bu arada,Unity bu Türkler ve olmayanlar diye kendi kendime karar vermem nerden geliyor biliyormusun? senin Viyana kuşatması hakkındaki başlıkda,tanımadığın insanlara lise sıralarında baba parası yiyen insanlar demenden geliyor sen ne sıfatla diyorsan bende o sıfatla diyorum itirazınmı var?

o zevzeklige once sen basladin, baktik sen pek basarili yapiyorsun o isi, biz de gittik basvurduk ve hop bize de verdiler o yetkiyi. dolayisiyla biz de ayni zevzekligi yapma hakkina sahibiz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatın yalan üzerine kurulu,diycek bişeyim yok valla sana devam et takıl,Türkler kötü :) göz göre göre yalan sölüyorsun önce sen başlattın diye güleceğimde yokdu zevzeklik yapan da sensin ama,her foruma mualefetlik yapan bilmişlik taslayan ama bi bok bilmeyen sana bi daha cevap vermiycem asabımı bozuyorsun çünkü,kişilik eksikliği var sende farkına vardım uzun zamandır izliyordum seni yeni anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bither, 18 Mayıs 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Hayatın yalan üzerine kurulu,diycek bişeyim yok valla sana devam et takıl,Türkler kötü :) göz göre göre yalan sölüyorsun önce sen başlattın diye güleceğimde yokdu zevzeklik yapan da sensin ama,her foruma mualefetlik yapan bilmişlik taslayan ama bi bok bilmeyen sana bi daha cevap vermiycem asabımı bozuyorsun çünkü,kişilik eksikliği var sende farkına vardım uzun zamandır izliyordum seni yeni anladım.

tabi tabiiii. uzun zamandir izliyorsun, takiptesin. tamaaaaaammm oldu. benim hayatim da bir roman, yalan, yalan ! sahte bir mualefetlik.

ha bir de kisilik eksikligi ok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

konu tarihte türkler arkadaşlar.. biraz kendinizi frenleseniz.. yoksa tarihj bölümünden demi paso çöpe konu gitsin istiyosunuz?...[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü yazı yazılmış ancak hepsine unity efendi bir köstekleme yolunu bulmuş.İlk top Fatih zamanı kullanılmadı,ok atma olayı abartı,tarih hocaları yalancı.Peki bu kadar büyük üne şöhrete sahip bir imparatorluk hiçmi birşey yapmadı.Bunca söz salatası içinde unity,bir tane mantığa uyan söz söylemedin.Kastenmi yapıyorsun,yoksa böyle muhalif sözler söylemek içindemi var pek anlayamadım.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 20 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
Bir sürü yazı yazılmış ancak hepsine unity efendi bir köstekleme yolunu bulmuş.İlk top Fatih zamanı kullanılmadı,ok atma olayı abartı,tarih hocaları yalancı.Peki bu kadar büyük üne şöhrete sahip bir imparatorluk hiçmi birşey yapmadı.Bunca söz salatası içinde unity,bir tane mantığa uyan söz söylemedin.Kastenmi yapıyorsun,yoksa böyle muhalif sözler söylemek içindemi var pek anlayamadım.

daha once mukerrer soylemistim, gercek olan neyse o savunulur. degerli arkadaslarimiz ulku ocaklarindan ya da beyni bulanmis tarih hocasi zirvalarindan duyduklari seyleri buraya sallayip olaylarin olusunda 300 yillik farklar yaratan yalanlari koymasalar ben de zirt zirt deme geregi duymam.

ha bu arada 'kostekleme ihtiyaci' kelimesi aslinda cok bariz bir sekilde bu tur yalanlara kendini kaptirmis gencligin hulyasini ortaya koyuyor :

gercek soylenmeyip ulku ocaklarindan sacilan bu zirvalar baki kalsa ne olacaktir ? neye ulasilacaktir ? kosteklenen nedir ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu biraz şeye benzer..

Ahmet dünyanı en zengini..
Ahmet dünyanın en akıllısı..
Ahmet dünyanın en doğrusu
Ahmet dünyanın en çalışkanı
Ahmet dünyanın en güvenilir adamı..

Sallarsı bole hiç olmadığı halde ...

Sonra herkes bir yönünün aslında öyle olmadığını söyler.. Sonra biri çıkar hiç mi bişi yapmadı bu adam..

Yoruma açık bir benzetme oldu ama anlamak isteye anlar..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih hiç bir zaman geri kalmaz tarih sürekli kendini yeniler,tarihden ders almamak en büyük hatadır.
Tarih bize farklı yerlerde farklı isimlerle farklı kişilerle gene aynı oyunları oynar,tarihden ders alarak bunları çözmeye çalışmak lazım.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 12 Mayıs 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Birde kavimler göçüne neden olmuşusuz.Roma imparatorluğunu tarumar etmişiz:)

ahahaha yaw
Roma imparatorluğu İsadan sonra 4 yy. de dağıldı be, Turkler anadoluya (o zamanlar burada Bizans vardı.)İsa dan sonra 9 yy. baslayarak ve en son buyuk dalga olarak 11 yy. da gelmişlerdir.Roma nın ne olduğu nu gelen turkler bilmezdi zaten arada 5 yy. gibi bir fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kraaz, 29 Mayıs 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
said:
LoMBaK, 12 Mayıs 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Birde kavimler göçüne neden olmuşusuz.Roma imparatorluğunu tarumar etmişiz:)

ahahaha yaw
Roma imparatorluğu İsadan sonra 4 yy. de dağıldı be, Turkler anadoluya (o zamanlar burada Bizans vardı.)İsa dan sonra 9 yy. baslayarak ve en son buyuk dalga olarak 11 yy. da gelmişlerdir.Roma nın ne olduğu nu gelen turkler bilmezdi zaten arada 5 yy. gibi bir fark var.

Bkz. Avrupa Hun Imparatorlugu.Simdi onlar Turk deildi demessiniz herhelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekerlegı ilk turklerın buldugu solenıyor ama kımsenın aklına gelmemiş :D
aynı zamanda atı ılk ecılleştırenler oldugumuzda solenıyor onun dışında bişey bulmadık malasef karadenızde bir varil ve 4-5 boru bir radyotorle evıne kombı sıstemı kuran adamı saymassak :D

bişey icad etmedık ama şunu düşünün Japonlarda hiçbişey icad etmedıler adamalr super taklıtcıdır çinliler bişey buluyo alıp geliştiriyolar cınlılerden kılıcı gorup geliştirip Katana yapıyolar ve dunyanın en ıyı kılıcını cıkarıyolar ortaya yada almanlar hayvan gıbı microçip uretıyo bunnar ufaltıyo daha ufak ve daha guzelını yapıyo bılmemkım arabayı buluyo bunlar araba ureten fabrıka gemı ıcad edıyo bırı cep telefonunu buluyo bunnar geliştirip saat i cep telefonu yapıyo hatta ilk dijital saat calışmasınıda bunnar yapıyo birisi atariyi buluyo bunnar geliştirip hayvan gibi konsollar yapıyolar
adamlar işi biliyo sırf geliştirip köşe oluyolar :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

bişey icad etmedik mi.. yuh artık...
tarihteki ilk patlamalı motor türk icaıdır..
tarihteki ilk roket de bu sayede yapılmıştır ve o da ttürk icadıdır..

unların yanı sıra
tıp alanındaki bulunanlar da bir icat sayılır..
tıpta enünlü doktorlar türktür, kitapları hala avruapda okutulur..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...