Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

briçi kumar zannedenler

Hagii

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaş bu briç sayesinde okulu bitirince briçin faydalı bir oyun olduğunu anlamıştım.

okulun briç klübünde kendini gösterip hocaların kendi aralarında yaptığı maçlara çağrılmaya başlayıp, ordan da başka üniversitelerin hocalarıyla yapılan maçlara atlamayı başlayınca, sanzatu manzatu diye diye okulu bitirdi herif.
Sosyal ağlarda paylaş

beyin sporudur briç,ve evet kinge benzer;)

yalnız o yazıyı daha evvel okumuştum,gerçekten de güzel.O dönemlerle kıyaslayınca kendimi şanslı hissetmeli miyim hissetmemeliyim bilemiyorum...
Bir gün evvel konuştuğunuz insan akşamına sizi sokakta maskeyle ve elinde silahla çevirebiliyordu, dostum dediğiniz kişiyi siyasi görüşünüz yüzünden kaybedebiliyordunuz, üniversiteye diye çıkıyorum dediğiniz günlerde eve geri dönme şansınız gayet düşük,sevdiğiniz kişinin sağcı veya solcu olması birinci değerlendirmek için kriterdi, fişlenme oranı desen....
Özellikle de benim en çok keyif aldığım,arkadşlarımla birlikte çaylarımızı içerken yaptığımız ama geyik ama ciddi konular hakkında saatler süren sohpetlerimizdir,Tartışabiliyor olmamızdır ki o dönemde insanlar değil tartışmayı,birbirlerine selam dahi vermekten korkar olmuşlar!!!Babam söyler, hergün kapıdan çevrilirdik,öğrenciler bizi içeri sokmazlardı, bazen şansımız varsa, derse girip 10 dk dinleme imkanı bulabilirdik,sonrasında sonuç gene aynı,gene öğrenciler tarafından sabote edilen bir ders...eğitim,araştırma,bilim,sanat...bir üniversitede olması gerekn hiç bir şey yoktu!sadece kavga,huzursuzluk,korku...

Bugünlerimizin yine de kıymetini bilelim.
OYşşşş,,,briç topikli bir konuya çok yoğun ve uzun şeyler yazdım ama...trollemeye çalışmadım valla:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...