Gimli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sepet dışarda şimdi tüm odaya süpürgeyle girişicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Gecenin körü ne aksiyon ya :D Güldüğüme bakma acayip iğrenirim fareden... Eğer kaçar ve bulamazsan en süper çözüm odanın köşe bir noktasına kap içinde 1e1 oranında karışmış un + kartonpiyer alçı mix. Kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 odadan canlı yayın ya galiba kurtuldum da gözümün önünden gitmiyo o yarı uyku durumunda gördüğüm fare görüntüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 odayı pek temızlemıon galiba kırıntı falan yemek vb. başka türlü pek gelmez dimi 3.katda falan fare olmaz yada giriş katındamısın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Burası hollanda her yerde fare var aslında :) Karşılaşmamıştım şu güne kadar mutluydum ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 farelerde çekiyordur orda haaaaaaaa kafası güzel demekki farenin yoksa nasıl çıksın komidine asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tame'le aga, ondan sonra all go, odanin disina tikla hatta canini sikan olursa all kill falan dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ahahahaha daha tame teachletmemiş xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ooof murat of uykum kacti, fare goruom heryerde, basim agriyo, kafami tutamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Allah dan garbıç dakı ufo yu görmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ne içtin evladım o kadar elin isveçinde stockholmünde gel fareli hollandada hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ahah aynısı geçen sene bana oldu 4 gün uğraştık.Bi mukavvaya fare yapıştırıcı bi zımbırtı var ondan bolcana döküp üstüne de peynir falan koy. Küçük fare ise ertesi gün paket bi halde seni bekliyo olur, yok büyükse pelet al döşe köşelere falan. 4 gün sonra hayvan gg olur atarsın ama pelet baya baya zehirli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 peynir yoktu patlıcan kızartması koymuştuk biz fare için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaş poşetle fareyi yakalamıştı içine su doldurup ağzını kapatıp kapı sışarı atmıştı.İtalyan mafyası gibi tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arkadaşın da bayağı sadistmiş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ahaha geçmiş olsun ben de hatırlıyorum ufakken babamın fare avladığını iş yerinde ayak gördüğü için dolabın altından çıkmıyodu hayvan adam da sandalyenin üstüne çıktı fareyi bekledi fare yerinden çıkınca da üstüne zıplamış.. net hatırlamıyorum 5 yaşındaydım ama öyle anlattılardı :D ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ahaha bi kere de bizim mutfağa girdi bu şerefsizlerden biri, annem kapıyı açar açmaz masanın üstünde bununla karşılaştı ve ciyakladı. hayvan kayıp sonrasında kaçtı gitti sdfsdf. çığlık atabilen biri lazımmış sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şu fare yapışkanları fena, ya da random zehirli pasta atıcan yere. Fakat onunda eksisi fare yedikten sonra herhangi bir yerde pert olucak, bulamazsan cesedi rezillik çıkar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 wiski said: şu fare yapışkanları fena, ya da random zehirli pasta atıcan yere. Fakat onunda eksisi fare yedikten sonra herhangi bir yerde pert olucak, bulamazsan cesedi rezillik çıkar asdasd bizim ofiste geziyodu bi fare, önce bi kutu içerisine yapışkanla peynir koyduk. 1 hafta bekledik gelen giden yok gibi gözüküyodu. sonra bi baktık ki peynir kesitten tam gözüküyo ama hayvan kutunun arkasından kemirmiş ve peynirin tüm arka silüetini yemiş afiyetle. biz de o zehirlerden aldık, 3 gün sonra iç kanamadan ölüyomuş zaten sonra kokuyo gidin buluyosunuz cesedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir gün sabah kafemi açmış temizlik yapıyorum. arkadaşlar geldi işte sohpet ediyoruz. o zamanlar 7-8 aylık olan kedim ağzına almış bi fare. bizim şaşkın bakışlarımız arasında geldi geldii kafenin ortasına koydu fareyi. bide bana göğüsünü kabartıyor. bak nasıl iş başardım diye. safdhg alıpta atamamıştım fareyi, bakamamıştım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Cons said: peynir filan koy yere beslensin gariban aytek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ıslak ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet, murat, sisede durdugu gibi durmuyo. bence kutunun icine yapistirici surup bi tasa votka redbull koy, etkisini gosterince seker gibi olur, kolundan tutar firlatirsin disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evde havalı tüfekle vurmustum sene 1998 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sık ümüğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar