Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadaki fare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecenin körü ne aksiyon ya :D Güldüğüme bakma acayip iğrenirim fareden...

Eğer kaçar ve bulamazsan en süper çözüm odanın köşe bir noktasına kap içinde 1e1 oranında karışmış un + kartonpiyer alçı mix. Kesin çözüm.
Mesaj tarihi:
Ahah aynısı geçen sene bana oldu 4 gün uğraştık.Bi mukavvaya fare yapıştırıcı bi zımbırtı var ondan bolcana döküp üstüne de peynir falan koy. Küçük fare ise ertesi gün paket bi halde seni bekliyo olur, yok büyükse pelet al döşe köşelere falan. 4 gün sonra hayvan gg olur atarsın ama pelet baya baya zehirli bişey.
Mesaj tarihi:
ahaha geçmiş olsun

ben de hatırlıyorum ufakken babamın fare avladığını iş yerinde
ayak gördüğü için dolabın altından çıkmıyodu hayvan
adam da sandalyenin üstüne çıktı fareyi bekledi fare yerinden çıkınca da üstüne zıplamış.. net hatırlamıyorum 5 yaşındaydım ama öyle anlattılardı :D ıy
Mesaj tarihi:
ahaha bi kere de bizim mutfağa girdi bu şerefsizlerden biri, annem kapıyı açar açmaz masanın üstünde bununla karşılaştı ve ciyakladı. hayvan kayıp sonrasında kaçtı gitti sdfsdf.

çığlık atabilen biri lazımmış sana :P
Mesaj tarihi:
şu fare yapışkanları fena, ya da random zehirli pasta atıcan yere. Fakat onunda eksisi fare yedikten sonra herhangi bir yerde pert olucak, bulamazsan cesedi rezillik çıkar asdasd
Mesaj tarihi:
wiski said:

şu fare yapışkanları fena, ya da random zehirli pasta atıcan yere. Fakat onunda eksisi fare yedikten sonra herhangi bir yerde pert olucak, bulamazsan cesedi rezillik çıkar asdasd

bizim ofiste geziyodu bi fare, önce bi kutu içerisine yapışkanla peynir koyduk. 1 hafta bekledik gelen giden yok gibi gözüküyodu. sonra bi baktık ki peynir kesitten tam gözüküyo ama hayvan kutunun arkasından kemirmiş ve peynirin tüm arka silüetini yemiş afiyetle. biz de o zehirlerden aldık, 3 gün sonra iç kanamadan ölüyomuş zaten sonra kokuyo gidin buluyosunuz cesedi :)
Mesaj tarihi:
bir gün sabah kafemi açmış temizlik yapıyorum. arkadaşlar geldi işte sohpet ediyoruz. o zamanlar 7-8 aylık olan kedim ağzına almış bi fare. bizim şaşkın bakışlarımız arasında geldi geldii kafenin ortasına koydu fareyi. bide bana göğüsünü kabartıyor. bak nasıl iş başardım diye.
safdhg
alıpta atamamıştım fareyi, bakamamıştım bile :D
Mesaj tarihi:
evet, murat, sisede durdugu gibi durmuyo.

bence kutunun icine yapistirici surup bi tasa votka redbull koy, etkisini gosterince seker gibi olur, kolundan tutar firlatirsin disari
  • Yeni Oluştur...