Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadaki fare

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Ahah aynısı geçen sene bana oldu 4 gün uğraştık.Bi mukavvaya fare yapıştırıcı bi zımbırtı var ondan bolcana döküp üstüne de peynir falan koy. Küçük fare ise ertesi gün paket bi halde seni bekliyo olur, yok büyükse pelet al döşe köşelere falan. 4 gün sonra hayvan gg olur atarsın ama pelet baya baya zehirli bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha geçmiş olsun

ben de hatırlıyorum ufakken babamın fare avladığını iş yerinde
ayak gördüğü için dolabın altından çıkmıyodu hayvan
adam da sandalyenin üstüne çıktı fareyi bekledi fare yerinden çıkınca da üstüne zıplamış.. net hatırlamıyorum 5 yaşındaydım ama öyle anlattılardı :D ıy
Sosyal ağlarda paylaş

wiski said:

şu fare yapışkanları fena, ya da random zehirli pasta atıcan yere. Fakat onunda eksisi fare yedikten sonra herhangi bir yerde pert olucak, bulamazsan cesedi rezillik çıkar asdasd

bizim ofiste geziyodu bi fare, önce bi kutu içerisine yapışkanla peynir koyduk. 1 hafta bekledik gelen giden yok gibi gözüküyodu. sonra bi baktık ki peynir kesitten tam gözüküyo ama hayvan kutunun arkasından kemirmiş ve peynirin tüm arka silüetini yemiş afiyetle. biz de o zehirlerden aldık, 3 gün sonra iç kanamadan ölüyomuş zaten sonra kokuyo gidin buluyosunuz cesedi :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün sabah kafemi açmış temizlik yapıyorum. arkadaşlar geldi işte sohpet ediyoruz. o zamanlar 7-8 aylık olan kedim ağzına almış bi fare. bizim şaşkın bakışlarımız arasında geldi geldii kafenin ortasına koydu fareyi. bide bana göğüsünü kabartıyor. bak nasıl iş başardım diye.
safdhg
alıpta atamamıştım fareyi, bakamamıştım bile :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...