Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 arkadaşlar oynicak oyun bulamıyorum,fazla bi oyunda oynamadım şimdiye kadar.bitirdiğim oyunlar ve oynadığım oyunlar şunlar: COD world at war,mw1,mw2,black ops mafia 2 gta 4 mirror's edge medal of honor prince of persia : the sands of time,warrior within,the two thrones,the forgotten sands test drive unlimited nfs : undercover,pro street max payne 2 assassins creed 1-2 burnout paradise age of mythology age of empires 1-2-3 lotr: conquest quake 2-3 arena tony hawks:underground 2,proving ground bu kadar.bu tür oyunlar oynamayı seviyorum.cahilliğimden hangi tür olduğunu bilemicem.evet tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Total War serisini denemeni öneririm. Rome'dan başla oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 total war fazla sevemedim,teşekkürler yinede önerdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 max payne 2 oynadıysan kingpin, quake 2-3 oynadıysan unreal tournament, mirror's edge oynadıysan portal, assassin's creed 1-2 oynadıysan thief 1-2, gta 4 oynadıysan saint's row 2 tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 teşekkürler tavsiyelerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Prototype Darksiders Devil May Cry ben severek sayarak saygı duyarak oynadım ve bıtırdım bunlarada bi ara goz at istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 prototype kötüydü bildiğin. 2-3 saat oynama süresi var sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Sorlag said: up up up sen söylediklerimi bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 thief grafik olarak eski kalıyo.diğerlerini download ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eski olarak kalsın, daha iyi işte. hem o kadar da "kötü" değil grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 peki Bone,Thief serisini de denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 splinter cell - conviction. sabahtan beri oynuyorum, cumartesi günümü yedi şerefsiz oyun. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 moncici said: splinter cell - conviction. sabahtan beri oynuyorum, cumartesi günümü yedi şerefsiz oyun. çok güzel. saol,oyunu baya beğendim.henüz oynamadım ama trailer falan derken güzel oyunmuş.başından kaldırmıyosa harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 turn-based oynamayı denersen, heroes of might and magic 3, derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 zombie driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar