salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şunu bırak arka plana www.badgerbadgerbadger.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kesinlikle mastürbeyşın falan yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sabahlamak dünyanın en yalan olayı zaten. çalışmayan beyine bişiyler sokmaya çalışmak. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben bir kere iki sınava birden hazırlanmıştım biri alttan aldığım dersti,, 3 demlik kahve 5 de türk kahvesiyle ayakta kaldım.. sınava girdim kalem oynatamadım panik yaşadım "offff süre bitiyor çıkayım bari" dedim kağıdı verdim sonradan farkettim ki daha sınav başlayalı 5-6 dkaika olmuş ama bana saatler gibi gelmişti.. hani sınav için değil de proje vs için sabahlamak daha mantıklı sınava girince sıçmak selbes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ha bir de sunumlardan önce sabahlamak verimli oluyor.. en azından bana.. bilemedim ki onu ben şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sunum kendi başına dert kaynağı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Soğuk sade nescafe öneririm müthiş oluyor. Sabaha yakın içine 1 aspirin atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 1-2 saatlik uykuyla duruyorum mission completed 1 ölçek kahve 10cl su ile içtim 5-6 defa 2 defa kola+kahve içtim yarım fincan saat 11 gibi yarım saatlik nap ilerleyen saatlerde fap Liebe said: kesinlikle mastürbeyşın falan yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 4-5 saatten az uyumaktansa eksik konuyla girin, en azından bildiğinizi yapın. hep son konular ağırlıklı çıkar zaten. hocanın ipneliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şu sabahlama olayını hiç beceremiyorum ya.hep 2-3 gibi sızıp kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi durup dururken sabahlanmaz zaten mecbur kalcanız ya da uyku düzeniniz zamanla bilgisayar başında güneşi doğurma şekline kayacak anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bilgisayarla ders çalışamıyom ya açıyom pdf i 10 15 dk sonra facebook vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dynun said: Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi 6 senelik üni hayatım boyunca 1 kez bile sabahlamadım.hep mutlaka 2-3 saat bile olsa uykumu uyudum. fakat ne zaman ki poker partisi,kanasta,batak,ihale partisi var o zaman sabahladığım en az 20-30 gece olmuştur. sen de en çok ne yapmayı seviyorsun ve onu yaparken sabahlıyorsun,onu düşün,belki faydası olur. yoksa kahvenin aşırısı seni uyanık tutabilir ama sinirlerini de aşırı uyarır,laçka eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ohoo abi iş oraya gelirse geçen sabaha kadar çat çat çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 son bir aydır haftada 3-4 gece derstir projedir derken sabahlıyorum. tam bir ucubeye döndüm. önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bol bol sabahladığım için pharmaton+redbull diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar