Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nası ses bu yaşta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkek ve kız arasında fark var biliyosun değil mi?

küçük ibonun da malum yerlerini ergenlik öncesinde büzüştürselerdi o sesle böğürmeye devam edecekti.

fcking hormones!
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Fizyolojik bir şey sesin değişmesi yalnız. Sesini yine doğru kullanabilir ama bu kadar güzel olmayabilir. Yoksa iyi kullanıyor sesini orası öyle
tam terside olabilir dahada güzelleşebilir
Mesaj tarihi:
E evet güzelleşebilir. Ben de kesin bozulacak demedim ki :) Sadece çocuk şarkıcıların bu kadar abartılmasını garip buluyorum, daha ergenliğe girmemiş. Sesi illa ki değişim geçirecek, ister erkek olsun ister kız. Belki çok daha güzel olacak hayatımda duyduğum en güzel ses olacak da bir sürü fail örneği varken bunların böyle ünlü yapılması yanlış.

Bizim açımızdan değil, bizim ilgimizi çeker vay helal deriz izleriz falan da çocuklar açısından yanlış. Çünkü bu yaşta sesi yüzünden ünlü olup sonra sesi değişirse ve hayatını da doğal olarak şarkıcılık yeteneğine göre şekillendirmişse etrafındakiler, çocuğun ileride yaşayacağı bunalımın haddi hesabı yok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir özelliği yok bence. Bir kere teknik yanlış, hatta yok. Çocuk olduğundan ve mikrofondan düzgün izlenimi oluşuyor sadece. Yanlış tonlamalar filan da yapıyor. Övülecek, olağanüstü bir durum yok. Niye abartılmış(?) anlamadım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rezonans yok. Olmayınca da olay olmaması lazım. Anormal bir olay yok yani. Çocuk şarkı söylüyor. Sesi güzel her çocuk yapar bunu.
  • Yeni Oluştur...