Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 lanet olsun sana aile hekimliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ucuz bi işe yaramayan çözüm sürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fakirler için bi sistem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi ölüyorum hastaneye gitmem lazım ama gidemiyorum. Neden ? Çünkü önce aile doktoru ölmek üzere olduğumu onaylayıp beni hastaneye sevk etmeli. Puhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 eskidendi o ki artık direk hastaneye gidebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 akp bir daha seçilsin, o zaman süper olucak asıl sağlık sistemi.daha yeni başladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 İmba bi sistem aile hekimliği, sebmiyosanız sizin sorununuz bilaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aile hekimliği ilk ortaya çıktığında, kimi insanlarca eski türk filmlerinde ki gibi hasta yatağında yatan insanın yanına siyah deri çantası ve boynunda stetoskopuyla doktor gelicek diye anlaşılması baya güldürmüştü beni resmen cümle uzun olunca sonunda ne yazcağımı bilemedim. bi değişik oldu. edit: doğru mu yazdım yanlış mı yazdım diye bakarken stetoskop olduğunu öğrendim o aletin. steteskop değilmiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bursada çatır çatır işliyo kuul paticikler gelsin de görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tasdikledi adam geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ablam aile hekimi olarak bugun mardine atandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sistem guzel evet. en azindan bisi oldu mu danisacak bir doktorunuz oluyor, gerekli yere yonlendiriyor yonlendirmesi gerekiyorsa. bide vize kacirdiysaniz rapor veriyorlar, en cok onu seviyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 çok çıkarcısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi bizim bizim aile hekimi bi ara anne tarafımda guatr, baba tarafımda şeker hastalığı olduğunu öğrenmiş ve dün annemi çağırmış kadın. Boy kilo vs ne varsa ölçmüş, oğlunla eşini de bekliyorum ocak sonuna doğru gelsinler ölçümlerini ve kan tahlillerini yapalım demiş. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim lan ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aile hekimleri ayda 10 bin lira kazaniyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yerine gore o. sark hizmetindekiler saglam para aliyorlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben bu hafta 2 tane quiz kaçırdım hastalıgım nedeniyle.. izmirli degilim normalde ama burdaki saglık ocagına gittim bilerek de kadın doktor ismine sıra aldım ( daha merhametliler diye :) ) 3 günlük rapor yazdı valla, ilaç gibi geldi, yatıyorum.. :p hatta kadın digerleri yapmıyo böyle bir şey, ögrencisin diye kabul ettim dedi güldü ben de güldüm 2 öksürdüm raporu aldım :D arada sırada çayını içerim bundan sonra niohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bende sen nerelerdesin diyordum 2-3gundur gecmis olsun genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ablam mardinde 7-8bin alırım diyor.istanbulu tercih etmişti ama çıkmadı tabi. Babası chp üyesi olan kızı niye istanbula atasınlar di mi.go go mardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 senko said: bende sen nerelerdesin diyordum 2-3gundur gecmis olsun genc eyw yatıyom malaklar gibi mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Fistan said: ablam mardinde 7-8bin alırım diyor.istanbulu tercih etmişti ama çıkmadı tabi. Babası chp üyesi olan kızı niye istanbula atasınlar di mi.go go mardin. hayirli olsun ablana'da. Doktor oldun mu sark gormeden olmuyor malesef genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 pratisyen iken muşta çalıştı 1 yıl.sonra uzmanlığı kazanınca 4 yıl ankaradaydı.şimdi garibim yine doguya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 devlet memurlugu zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar