Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Nedir bu AH'un hali arkadaşlar? Meta Gem'ler bile 1k civarında satılıyor. Professionlarım Engineering ve Jewelcrafting ikiside 450, 450'den 525'e mining olmadan AH'dan satın alıp kasmaya kalksam 25-30k arası bir maliyet hesapladım. Bütün serverlarda mı durum böyle yoksa bizimkine mi özel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Meta gemin maliyeti zaten 700-800 gold'u buluyor, 1k normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 enflasyon olması normal çünkü milletin geliri de arttı. ayrıca dediği gibi gem maliyeti neredeyse 750 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yan meslek şart, mine/herb/skin.. Yoksa kötü patlar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bi alt kasın herb alchemy olan bi druid mesela jc yi cok rahatlatıyor. yanlış başlık sghsdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 maliyeti 750g ne demek? zaten bunu söylüyorum, neden 750? 3x alicite 3x nightstone 3x zephyrite 3x carnelian 3x hessonite 3x jasper bunlar la 2x shadowspirit transmute edebiliyorsun, bu gemler de mining ile toplanamıyor mu? gidip düz vendordan 18 tane gemi 750g'a mı alabiliyorsun da maliyeti o kadar oluyor? sorduğum soru zaten bir anda fiyatların neden bu kadar tavan yaptığı, meta gemin maliyeti o kadar olmasının sebebi onu oluşturan yeşil gemlerin maliyetiyse o zaman öyle sorayım yeşil dandik gemlere niye enflasyon geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1quest yapinca ya da 1 mob kesince gelen para artmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 milletin geliri artmadı. wotlkda stoklanan goldları millet çatır çatır eritiyor şu anda. 1-2 ay içinde o fiyatlar baya bir düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Gelir arttı ama harcananla aynı oranda değil.Şu an herşey inanılmaz pahalı durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 alt char kasırum herb mining druid. 73 oldu 75 te 535 traini olur uldumda sotede minig yaparım die düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gelir artmadı derken meta gemler 6 katı fiyata satılırken bizim questten aldığımız para 1.5 kat falan arttı. millet döksün elindekini düzelir fiyatlar. 300 gold yahu bir flask insaf. :) 25 gold falandı wotlk boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o druidi yerler orda zorlanırsın baya moblar iyi vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Masquerade said: gelir artmadı derken meta gemler 6 katı fiyata satılırken bizim questten aldığımız para 1.5 kat falan arttı. millet döksün elindekini düzelir fiyatlar. 300 gold yahu bir flask insaf. :) 25 gold falandı wotlk boyunca. flask için artık lotus istemiyor ama deli gibi çiçek istiyor. çiçek piyasasını da nerfler cıldırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Elderon said: sorduğum soru zaten bir anda fiyatların neden bu kadar tavan yaptığı bu sorunun cevabı basit aslında, herkesin yapacak dünya kadar işi var, hc kasıyor (ki 1 tanesi 2 saat sürüyor bazen), meslek kasıyor, rep kasıyor, daily yapıyor vs derken oyunda mine toplayan adam sayısı inanılmaz düşük. Benimde mine toplamaya zamanımda yok, insanlar gibi bende kasıyorum. Bu durumda JC'ler bir şekilde AH'den birşey almak zorunda, serbest pazar sistemi yani, ekmek yapmak için gidip buğday ekemiyor insanlar. Böyle olunca bunları yapmaya zamanı olanda gidip düşük fiyata ore koymuyor, adamda parayı ordan vuruyor çünkü. Sonuç sabit meta gem 1k, zaten bir şekilde kalkıp 800 golddan 30 tane meta koy, yarım saate satılıyor hepsi, o sebeple ben bakmadan 1.2k dan koyuyorum ve 48 dolmadan gitmiş oluyor. daha alt fiyatta kaç tane olursa olsun alıyor birileri çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 cenx said: alt char kasırum herb mining druid. 73 oldu 75 te 535 traini olur uldumda sotede minig yaparım die düşünüyorum bunu herkes düşüneceği için herb/mine a yakın mobları bindlamışlar. kill manyağı yaparlar haha. 80 level karakterle bile yapılamıyor twilightta vs tek atıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1 haftadır hergün 10k mal çekiyorum ah dan alch ve jc max ladım sırf ah sayesinde anaparayı da 2 ye katladım bu arada :D yaşasın enflasyon ama cata yı oynayamıyorum ah takip etmekten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 neyse vazgeçtim, tartışmak istemiyorum kimseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 78 druidle bütün 80+ zoneları sömürüyorsun popeye 83 yaptı sadece gatheringle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Orgrimmar Merkez bankası fazla para bastı enflasyon ondan. tabi kasacak level'ı kalmayan herkesin craftsmanliğe yönelmesiyle piyasada işsizlik azalıyor. işsizlik azalınca da enflasyon patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 estelcim, ikstisatci ildeniz su yaptigini yapmadi valla yeni bir low-point yarattin eheueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi napiyim wow hakkında bişey bilmiyorum. ben de iktisat bilgimle post kasıyorum eheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 forstmeyn'de elim kaydı 59'a koycağım saronite stackini 599a koymusum :D sabah benimki satılmıştı ve orelar da 150'den gitmeye başlamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dün stacki 500 g den elementium aldım bi sürü teleport olan bot farmerler basmış heryeri tek node alamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 boş serverda oynamanın bir rahatlığı daha. yarım saatte 5-6 stack elementium toplayıp JCnizi bedavadan kasıyorsunuz :) cat başladığında 200 goldum falan vardı flyhgin bilmemne alıcam diye. para kasmıyor halimle ve meslek kasarken oldu yine 12k falan. enflasyon bana yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben de LW kasmaya çalışıyorum da ı ıh, stacki 300g olur mu yahu leatherın. farm farm da bi yere kadar kaldım 510da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar