Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bana da lazım kart ya. 5 tane falan alsam bu sepetten 2 ay idare eder beni sanırım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Aluriel said: bana da lazım kart ya. 5 tane falan alsam bu sepetten 2 ay idare eder beni sanırım :> kart veririm ama sepetin biri benim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 metrolarda günlük kart diye bişey var. birinden kart almanıza gerek kalmadan tek günlük kart çıkartabiliyosunuz. ayrıca premium paketi biri bana doğum günü hediyesi olarak alsın piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne gerekiyor o kart için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 şirket adına falan çıkarılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sadece kimlik yeterli mi o kart için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 metronun girişinde turnikeden geçmeden önce solda bi danışma oluyo oraya ben günlük kart çıkartmak istiyorum diyosun onlar da sana bilgilerin yazılı olan bi kağıt veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hemen alınıyormuş o günlük kart. sadece kimlik yeterliymiş. yarın yada pazar gideyim de çok ters yerlerde ya istanbuldakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi şu alkolsüz sepetler ne kıro duruyor yau :D hani hem "içki içmem haşa" hem de "heves ettim yılbaşı rızan için" hesabı. meyve suyu kola falan doldurmuşlar ehehe. oldu olacak tombala ve mandalina falan da çıksın içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben alkol kullanmıyorum ama yılbaşını seviyorum sığırcık, o ne olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Migros, Real, Metro, Carrefour'da var. İçerik ve maliyet açısında en mantıklısı Migros'tan Butik sepet. 59,90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 paket yapıp piyasanın consumer surplus'ını alıyor. kavurma said: Paket oluşturmanın mantığı içeriğinde bulunan içeceklerin değerinden az fiyata satılması mıdır? Eğer öyle değilse paket yapmanın bir manası yok gibi görünüyor. Yada nedir bu olayın şaşalı görünen tarafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 beleş sepet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ickisepeti.com aslinda en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar