kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bildiğiniz gibi hersene yılbaşına doğru mağazalar paketler hazırlıyor yılbaşı için . İnternetten bazen tam içerik bilgisini bulmak zor olabiliyor , geçen seninki çıkıyor , bir paketi yazıp birini yazmıyorlar falan . Kendi bilgilerimize dayanarak bu seneki paketlerin içerik ve fiyatlarını , hangi zincir markette olduklarını toplasak diyorum. Cidden karlı birşey varsa kaçırmamış oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Biri demeden ben söyleyeyim. Marketler alıyo onları toptan ve bitiriyolar bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 donanımhaberin sıcak fırsatlar bölümüne bak orda 10 15 sayfalık konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben migrostan aldım 2 seçenek vardı bi 129 lira bi 149 liralık. başka alan yoktu bi ben elimde sepetle millet bakıyodu. jim beam 2 şarap rus vodkası 2 bira ve ıvır çıvır cips mısır nescafe çorba tobleron falan 129 luk pakette ballantines ve 3 şarap vardı yanılmıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yarın bakıcam ben de migrosa bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bizim burda 2.5 liraya çekilişle 90 liralık sepet veriyolar. çıkarsa kârdan gözlerim kararır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 en iyisi metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 metronun pakedi inanılmaz ya. yarın gidip bakıcam, kalmıstı insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne var ki pakette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 70'lik Tekirdag yas uzum 70'lik viski 70'lik rus vodkası 75'lik sarap * 3 gerisi abur cubur. bol miktarda cikolata var ona dikkat ettim :) bi de 5'li ithal puro diyo ama dandik bisidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne kadar o paket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Flassh said: donanımhaberin sıcak fırsatlar bölümüne bak orda 10 15 sayfalık konusu var bulamadım valla, link atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Metro sepetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paket oluşturmanın mantığı içeriğinde bulunan içeceklerin değerinden az fiyata satılması mıdır? Eğer öyle değilse paket yapmanın bir manası yok gibi görünüyor. Yada nedir bu olayın şaşalı görünen tarafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tabiki daha ucuza geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bimde iki jack daniels + bir tekirdağ 70 + angora şaraplı sepetler 140 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 CthuLhu said: Flassh said: donanımhaberin sıcak fırsatlar bölümüne bak orda 10 15 sayfalık konusu var bulamadım valla, link atar mısın? http://forum.donanimhaber.com/m_44933639/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 metrodaki paket iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi nerde var gidip almak lazım ya 4-5 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Metrodaki paket bayaa iyi yarın önce çiğli metroya daha sonra bulamazsan gaziemir metroya gitmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 paspatur said: Metro sepetleri o şarap ne be öyle antik kuntik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 geçen seneki paketler çok daha iyidi, karton sigara bile vardı içinde alamadım. bu senede param yok :/ kimse sormadı ama içimde kaldı söyleyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 direk girip alışveriş yapılabiliyor mu bu metrodan. kart, üyelik falan lazım dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Joker said: paspatur said: Metro sepetleri o şarap ne be öyle antik kuntik öylede yılbaşında baya kişiyi idare edecek potansiyel var. öbürkülerde 2 içki koymuşlar 3.sü bira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Aluriel said: direk girip alışveriş yapılabiliyor mu bu metrodan. kart, üyelik falan lazım dediler Evet ben de şimdi bizimkilere söyledim öyleymiş sanırım. Kart buldum ama ben, gidip alıcam yarın :D Bi de ahahaha bütün sepetlerde toblerone olmazsa olmaz sdfsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar