dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bitti... :/ bu sıralar alacak olan varsa toplaşıp alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 zone alarm pro almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Windows işletim sistemin varsa ve orjinalse Microsoft Security Essentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 SeaGle said: Windows işletim sistemin varsa ve orjinalse Microsoft Security Essentials bunu kullanıyorum kaspersky avast nod halt etmiş microsoft işletim sisteminden başarılı bir antivirüs yapmış hemde bedava kimseye sölemiyorum ben bunu :D yayılmasın fazla 5mb mı ne boyutuda sıfır kasıyor cpuyu %1 kullanım bile yok tek kötü yanı sezgisel taraması yok ama oda önemli degil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Gördüğüm en başarılı antivirüs. Lisans derdi yok. Güncellemelerini de ister Windows güncellemeleriyle birlikte ister direk programdan alabiliyorsun. Kastırma yok, güvenlik tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yükleyelim bakalım nası bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 harbi o kadar iyi mi ya ms in ürünü? bende kullanayım madem. elimde bi tane norton 360 var ama henüz kurmadım. 1 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Microsoft Security Essentials +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hımm o zaman onu kurayım. lisanslı win7 var zaten. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 avira antivir prem vardı yıllardır free kampanya lisansılı onlar bitti, almayı düşünüyorum. Şu windows hedesini hiç duymamıştım. Biraz daha bilgi pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nod321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 promosyonları takip edin. bir yerlerde mutlaka oluyor. bu yolla son 3 senedir kaspersky beleş ve lisanslı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben de yaklaşık 1 senedir KIS 2010 kullanıyorum beleş trial süresi bitmek bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 GEd said: avira antivir prem vardı yıllardır free kampanya lisansılı onlar bitti, almayı düşünüyorum. Şu windows hedesini hiç duymamıştım. Biraz daha bilgi pls :) Bikere lisanslı işletim sistemin varsa beleş. İkincisi, kastırmıyor hiç. Bulmama gibi bi sorunu yok, buluyor. Adamlar olayın sahibi olduğu için, işletim sistemine karşı bi tehdit olduğunda en iyi hamleyi yapabileceklerini düşünüyorum. Aptal antivirüsler yüzünden sistem dosyalarıyla kaç kez uğraştım. İşini gayet iyi yapıyor, kenardan çıkıp "öntövörösön bötmösöne yörmö gön vör" deyip deyip durmuyor, yok öyle bi dert. Kur ve unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kurdum ben, update ediyor şu an, avast ve zonealarm var zaten makinada, bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 beyler yaymayın bunu beleş beleş kullanıyoz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ücretsiz olarak hizmet vereceğini söylemişlerdi daha önce, paralı olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dasaaa said: Bitti... :/ bu sıralar alacak olan varsa toplaşıp alalım. norton'un 3 bilgisayarlı kullanım hedesinden alıp sat bence burda kalanları :) Hatta belki kar bile edersin .. Ayrıca ne öyle beleş antivirus programı fln, beleş antivirus programı antivirus programı değildir. ( Şu anda laptop'ıma indiriorum asdafasd .. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yükledim microsoft şeysini direk http://www.courtreviewer.com/index.php/ açılmaya başladı kendi kendine, virüs müdür nedir ne lanettir nerden bulaştı, kafasına göre acılıyo hiç de dandik site tipi yok ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Avira Premium Security Suite (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Almak yada almamak işte bütün mesele bu!! Bu antivirüsler öyle gizli saklı çalışmaya başladılar ki insan bir noktadan sonra "acaba işe yarıyor mu" diye tereddüt etmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 microsoftun olayi cekip kurucam bende bakalim. Avira antivir prede webguard var birde onu nasil saglicaz peki ? Bazi sitelerden malware gelir gibisinden uyarip engelledigi oluyordu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Security Essentiaals ın 2. sürümü çıkmış. sezgisel tarama da gelmiş. valla en kısa zamanda ben de kurucam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sozlukte okudugum yorumlari pek iyi degildi ama ? Ucretsiz avira kurdum bir suru virus buldu microsoftun ustune falan geyikleri donuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 GEd said: avira antivir prem vardı yıllardır free kampanya lisansılı onlar bitti, almayı düşünüyorum. aha aynı ben. ne kadardır bu avira yıllığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar