Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Selam herkese, dün bir sinirle gecen nisan ayinda aldigim Acer marka laptopi duvara firlattim. ekrani filan epey kotu olmus ki gordugum kadariyla kirik ekran, disardan catlama yok ama icindeki herneyse baya bir kirilmis . dis kasadan biraz darbe var . cd-rom kismi acilmiyor dugmeye bastiginda falan filan . boyle bir cihazi garantiye verebilme durumum var mi ? eger yoksa istanbul icerisinde iyi bir servis var mi ? ya da boyle bir cihazdan hayir gelir mi ? ( goruntude tum problem ekran ve cd-rom kisminda ) iste boyle arkadaslar. bir sinirle 2,200e aldigim aleti duvara firlattim pismanim ama sinir aninda birsey anlamiyor insan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Nee? 2.200 mü? Oha ben laptop umu kırdığımı düşünemiyorum. Bence kendini cezalandırıp 1 sene laptop almamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Önce bir psikiyatriste git, sonra laptopla ilgilenirsin. Sinir hastasısın ve laptopunu tamir de ettirsen benzer bir şey başına gelebilir. Önce kendini düzelt. Konuya dönersek, içerideki ekranlar açılıp değiştirilebiliyor ama baya masraf çıkar. Dilersen internetten kendin ekran sipariş edip değiştirebilirsin de. Garantiye vermen imkansız gibi duruyor ama yine de sor tabi. Garanti geçersiz ise eğer sakın resmi teknik servise götürme, ekstradan 200 falan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet ama sinirlerim fazla gergin ve o an goremiyorsun hicbirseyi. salaklik ama yapicak birsey yok oldu iste. var midir bunun bir cozumu filan ? netten az cok bakindim ekranlar 300$ civarlarinda of. garantiye de gidip boyle boyle desem ne olur acaba hatta garanti kagitlari nerede onu da bilmiyorum eve gidip bakarim simdi. buyuk ihtimalle onlar da yok olsa da adama sinirlenip duvara firlattim desem kabul etmez herhalde. dustu desem onu da yemezler gibi ekranin arkasinda duvarin boya izleri var sildim de cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yeni notebook al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 @Holy haklisin abi de cok fazla sey ters gitmeye basladi. hepsi ust uste gelince dedigim gibi gozun birseyi gormuyor. dikkate alicam bu tavsiyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Abi en azından laptop yerine bardak falan fırlat. İçim acıdı yeminlen gözümün önüne geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Garanti kabul etmez ama sigorta varsa o kabul edebilir. Sigorta yaptırmış mıydın alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hayir holy, sigorta yaptirmamistim sanirim elimde patlicak. ekran fiyatlari da cok ucuk rakamlarda. servis ucreti falan filan derken 400'u bulur belki gecer de zaten icinde dagilan birsey var mi bilmiyorum. goruntu olarak ekran daginik ve kasasinda oldukca fazla darbe var ekranin arkasindan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bundan sonraki bilgisayarin icin panasonic toughbook oneririm. sinirlerine de iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ya bilen eden varsa fiyatlara bakabilir mi benim icin ? ben aksama dogru tekrar girerim nete suan kafedeyim Laptop Acer 4870G cok tesekkur ederim simdiden vaktini ayirabilecek olursa. ekran tamamen degisse ne kadar tutar acaba tam bir rakam bulabilsem iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 duvar ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 duvarin boyalari dokulmus abi. sivasi filan iceri gocmustu gayet. salaklik iste. askerlik, okul durumlari, is konulari filan hepsi etrafimda donuyor su siralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bi dahakine daha pahalı bir laptop almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yaş kaç ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yasim 23 ama herkesin patladigi durumlar vardir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aga rage olup 2 milyarlık notebook fırlatma hakkını ancak zenginsen elde edersin. Ha zenginsen zaten umrunda olmaz yenisini alırsın tamirle uğraşmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 olan olmuş ya boşver sıkma canını, gözün hiç bir şey görmeyecek kadar bunaalmışsın demek ki, 2 doz umursamama yazıyorum sana ilaç olarak, her şey olduğu kadar, çok kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 biri denize telefon atar öteki duvara laptop çarpar... pati asabi yapıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet abi epey bunaldim. okul bitti ve tecili bozdurdum. mayista askerim. mayisa kadar da evde oturmam aileye batmaya basladi. nette vakit gecirmemden dolayi her gun laf sokuyorlar. mayisa kadar ne isi bulabilirim abi kim alir ki askerlik var onumde. iste bunu anlatamadigim bir ev ortamiyla ciddi sorunlar yasiyorum. dun aksam patladim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 burasi da aglama duvarim gibi oldu ama nette parcalarin fiyatlarina bakabilecegim site var mi ? yakin modellerin ekranlari 200$+ kusuratlarinda da istedigim modeli bulamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evde kullanıyorsan boşta monitör varsa ona bağlayabilirsin, bi süre öyle idare edip daha sonra da yenisini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 eminönünde nimet ablanın yukarısında şekerbank var. o binanın 3. katında eventus bilgisayar. getir bi bakalım fiyatta falan yardımcı olmaya çalışırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o bilgisayardan pek hayır geleceğini sanmıyorum. şasi falan yamulmuştur onda. =/ zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar