Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop için teknik servis

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese,
dün bir sinirle gecen nisan ayinda aldigim Acer marka laptopi duvara firlattim. ekrani filan epey kotu olmus ki gordugum kadariyla kirik ekran, disardan catlama yok ama icindeki herneyse baya bir kirilmis . dis kasadan biraz darbe var . cd-rom kismi acilmiyor dugmeye bastiginda falan filan .

boyle bir cihazi garantiye verebilme durumum var mi ? eger yoksa istanbul icerisinde iyi bir servis var mi ?
ya da boyle bir cihazdan hayir gelir mi ? ( goruntude tum problem ekran ve cd-rom kisminda )

iste boyle arkadaslar. bir sinirle 2,200e aldigim aleti duvara firlattim pismanim ama sinir aninda birsey anlamiyor insan .
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bir psikiyatriste git, sonra laptopla ilgilenirsin.

Sinir hastasısın ve laptopunu tamir de ettirsen benzer bir şey başına gelebilir. Önce kendini düzelt.

Konuya dönersek, içerideki ekranlar açılıp değiştirilebiliyor ama baya masraf çıkar. Dilersen internetten kendin ekran sipariş edip değiştirebilirsin de. Garantiye vermen imkansız gibi duruyor ama yine de sor tabi. Garanti geçersiz ise eğer sakın resmi teknik servise götürme, ekstradan 200 falan alırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama sinirlerim fazla gergin ve o an goremiyorsun hicbirseyi. salaklik ama yapicak birsey yok oldu iste. var midir bunun bir cozumu filan ? netten az cok bakindim ekranlar 300$ civarlarinda of. garantiye de gidip boyle boyle desem ne olur acaba hatta garanti kagitlari nerede onu da bilmiyorum eve gidip bakarim simdi. buyuk ihtimalle onlar da yok olsa da adama sinirlenip duvara firlattim desem kabul etmez herhalde. dustu desem onu da yemezler gibi ekranin arkasinda duvarin boya izleri var sildim de cikaramadim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi epey bunaldim. okul bitti ve tecili bozdurdum. mayista askerim. mayisa kadar da evde oturmam aileye batmaya basladi. nette vakit gecirmemden dolayi her gun laf sokuyorlar. mayisa kadar ne isi bulabilirim abi kim alir ki askerlik var onumde. iste bunu anlatamadigim bir ev ortamiyla ciddi sorunlar yasiyorum. dun aksam patladim iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...