Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dasaaa said: abi güneş rüzgarları -aynı dünyanın manyetik alanı gibi- bizim güneş sistemini dış uzayın etkilerinden koruyor bi yerde güneş rüzgarlarının hızı sıfıra düşüyor ve dışarıdan gelen maddeler bunların etrafından geçiyorlar en kabaca bow shock böle bişi Aynen, o da Güneş sistemindeki shock abi. O hızın sıfıra düşme noktası da stagnation point hatta, basıncın da maximuma ulaştığı yer. Bir de abi Halley'in fotoğraflarına da bakın, onlar da güzel bow shock örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 MrLevie said: abi bu voyagerın orada zıçacağı anlamına mı geliyor? valla ben bilmiyorum. şimdi bunun üstünü cosmic rays dövüyor, kozmik parçacıklar mı diyoruz biz? yüksek enerji yüklü parçalar diye düşün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu electromagnetic radyasyon yağmuru oluyor ya aletlerin üzerinde, uzayda. Güneş sisteminden çıkınca onda bir dğeişiklik olacak mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tahminimce artma olur ama bu işi bilen birileri cevap verir doğru düzgün. ben sadece bol bol okuyorum işte. keza çogeğlenceli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yani mantığa göre kola kutusu gibi ezilecek bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ezilmez de elektronik şeylerde sıkıntı olabilir sanırım. üstünde ezecek bi güç olacağını sanmıyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 la böyle uzaklara yolluyorlar uyuyan ayıları uyandırcaklar gezegendeki.sonra başlasın istila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Heliopause geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 3 aralıkta konferans olacakmış voyagerın son datalarıyla ilgili canlı olarak da intrnette olacak.saat 11 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hadi hayırlısı çok fantastik bişey bulsunlar artık zuzaylı bulsunlar ya ZUZAYLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sinyal almaya da devam edildiğine göre sapasağlam hala araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 peki benim anlamadığım şey bu nasıl ilerlio abi alet? yani bişeyin yörüngesine vs nasıl takılmıo da devam edio sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tahminen bunu konuşmuşunuzdur da önceki sayfalarda şimdi arayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 zaten bunların en önemli özelliği , gezegenlerin çekiminden yararlanarak ilerlemelirydi. tesadüfen gezegenelrin dizilimi öyle denk geldiki,jüpiterin çekiminden rotasını değiştirip satürüne, satürünün çekiminden uranüse..ve neptüne gitti.Normalde sadece satürn ve jüpiter görmek amaçlı fırlatılacaktı...sonra farkedildi böyle bir dizilim olduğu... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/Voyager_Path.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 peki bi gezegen in etrafında dönerken diğeri gelince ona mı geçio, diğerine nasıl geçio tam ? hehe anneye anlatır gibi anlatın bana çok ilginç bunlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 angry birds space oynamadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 şimdi, bir yönde gidiyor zaten diyelim x yönü...eğer sen buna y yönünde kuvvet uygularsan hafif y ye doğru çemberimsi hareket çizerek dönecek ya o, yüklediğim resme bak yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aquila said: angry birds space oynamadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sozelci o, anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kaç yakıyo acaba km de lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aquila said: sozelci o, anlamaz. hueuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 işin güzeli, bu bow shock heliobilmemne hepsi teori, bu adam gittikçe "aaa hmm evet böyleymiş demekki" diyolar sdsfs. Canlı deney lan. heliopause mesela böle kavisli elips gibi düşünüolarmış ama yuvarlak çıkmış felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Durdugu yerde uzay aşşa vurdururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Durmak yok lan o araçta sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar