Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Arkadaş güneş sistemi sınırına yaklaşmış, aksilik olmazsa çıkacak. ya diyorum, iyiki göndermişler zamanında akıl edip. Beklememişler "aman nolsa 10 sene sonra super hızla gezerız pıyasada" dıe. gurur duyuyorum niyeyse, umarım saçma sapan bişi çarpıpta bozmaz aleti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çıkması 5sene mi ne sürecek olması lazım ondan sonra da bow shock yiyecek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çıktı da ne oldu en yakın yıldıza hala 4-5 ışık yılı var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 javalar yakalarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çok komik lan bu alet, tam bir deli fişek. sittin sene önce planlandığı gibi bi yerlere çakılıp haberleşmeyi bitirmesi gerekiyordu ama eleman yolundan şaşmadan devam ediyor. go voyager 1 go hatta star trek filmlerinden birisinin konusuydu bu. belki uzaylılar bulmuştur gerçekten filmdeki gibi, onların yanında takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 iki gezegen ziyaret eden başka alet var mıki acaba bundan başka. evrenin bıçkın sondası voyager 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 güneş sistemini çıksa nolucak sonraki milyonlarca galakside kaybolur gider zaten artık haber almakta işe yaramayacak bi mesaj gönderse 20 yıl sonra ulaşacak dünyaya vs. ama iyi takdir ettim nasayı.saglam alet yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sıfır gibi satılık araç. nasadan. 1564987945613213 kmde. bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geri donsun, yaban ellerde tek basina napicak. voyaaaageeeeeeeeeeeer geri dooooooooooooooooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 en asi uzay aracı "gidiyom ben ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 adam gidiyor yahu, kolay deıl uzay gıbı yerde saniyede 17km ile 33 yıl gitmek =) bow shock nedir bu arada? ya sistemin dışına çıkınca belki bizim farkedemediğimiz bişiler görecektir kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 beni yillar degil, meteorlar yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dasaaa said: en asi uzay aracı "gidiyom ben ya!" ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi güneş sisteminden çıkınca, aşağıdan başlayıp ileri ve uzağa giderek kayan sarı bi yazıyla dünya tarihinin özeti geçiyomuş meğerse. onu bulacak voyecır van. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 artık bi kontak bekliyoruz kendisinden, ai olur, yeşil olur, gri olur, reaper olur,hepi kabul, ama bişi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hehe;) aquila said: beni yillar degil, meteorlar yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yuh lan böyle bir şey varmış görüntüyü nasıl aktarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 anten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hakkatten güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 UHF olması lazım said: aman nolsa 10 sene sonra super hızla gezerız pıyasada bi makine mühendisi çocuk mu ne.. ona borçluyuz bunu. adam staj mı ne yapıyor işte. bu astronomi konusunda eğitim görmemiş diye bu herifi küçük görüyorlar. gezegenlerin dizilimi falan rakamlarını mı ne veriyorlar bi sürü kağıt yani. üstünde gezegenlerin konumları var. şimdi bu öküzcan herif oturuyor. bi pattern yakalıyor. bi proğğram yapıyor ve bi bakıyor. ULAN GEZEGENLERİN ETRAFINDAN DÖNEREK, BUNLARIN YERÇEKİMLERİ SAYESİNDE DİLEDİĞİMİZ YERE GİDEBİLİRZ VE HIZLANABİLİRİZ! diyor. bu da yetmiyor. adam bu şansın ne zaman olduğunu buluyor. 1970ler falan işte. sonrasında da bunların hangileri etrafında dönersek nereye gideceğimizi falan da buluyor. tabii o zamanlar pc yok, üni.nin bilgisayarında yapıyor bunları. neyse, adamı dikkate alıyorlar almasına da program batar gibi duruyor. carl sagan bu altın diskler fikrini atıyor ortaya. dikkat çeksin diye kanal kanal geziniyorlar. ortaya güzel bi kampanya çıkıyor. bu makineci arkadaş olmasaydı voyager olmazdı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 siz pati mühendisleri de rulmanlarla ilgilenin. olacak iş mi arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ahanda bu adam http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Flandro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Oha süpermiş helal adama. Biz de yaşıyoruz güya millet neler yapıyor:).. Benim stajlarım aklıma geldi de şimdi..dsfsfds.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 anamm bu voyager1'in lead software designer'i benim hocam. arayayim yarin bi tebrik edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 35 yıldır mı gidiyo bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar