Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor- Dinamo Kiev

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ts kalıyor
Kiev gidiyor.

ts gidemesse
böyle gelmiş böyle gider der

gazete manşeti.
Trabzon zoru başardı.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Dakika 91 de Gökdeniz attığında golü gelip abine nerden bildin müneccim misin diye gelirsin Tharkas .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
kievdeki 2 numara naptı be abi.
taç çizgisinin yanında
3 kişiyi çalım attı 3 de ayağına girdi çelmeyi taktı düşmedi
sonra sakatlandı =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
bu maç 2-0 biter dedim ben

helal olsun trabzon
Beşiktaştan sanamı bulaştı be abim

naptın bööle?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
yazık günah valla artık ne diyeyim ? ağlıcam ya , sen gel bütün maç daha dorusu defans ağırlıklı maça cık zaten yattara yattı yere sakatlandı ya nasıl bir teknik direktörlük anlayı$ı bu ya , ayıp be..

Bu arada in$allah sesim gider yönetim transfer yapmazsa özellikle ba$kan " benim çöpe atacak param yok " lafından sonra ki yaparmı transfer bilmem acil yeni orta sahaya oyuncu gerekiyor

Gökdeniz maça ilk 11 demi çıktı yoksa taraftar olarak mı geldi belli değil , ne kadar kötü ve kalitesiz futboldu trabzon açısından.. tek diyeceğim yazıkç [signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
bazı trabzonlularda çok vefasızmış. Adamlar gökdenize bir sürü edilmeyecek laflar etmişler. Bişey diyemiyorum.[signature][hline]mesela beş
  • Yeni Oluştur...