sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Hazır olan varsa bana gönderebilir mi ya ismini cismini silip, şöyle basit sade bir şeye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 HADİ LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lazımmı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 evet atayım mı mail adresini özelden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 http://www.samplecvs.org/wp-content/uploads/2009/04/Sample-cv2.GIF benimki bunun gibi ama düzeltmen lazım - adresi kaldır - sample cv yazısını kaldır - tek sayfaya indir - pdf olarak kaydet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 beni unutma ilerde senden bir iyilik istersem unutmassın god fadaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp Resmi Avrupa standartlarinda CV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Europass ile Amerikan standartlarına uygun CV ne kadar ters düşüyor ya, ABD için önerilen CV formatlarında cinsiyet ve yaş bile yok, tek sayfa, aşırı özet, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 amerikada iş görüşmesinde yaş sorulması,medeni hal sorulması vs ayrımcılık olarak kabul ediliyor.Bizde de 35 yaşını aşmamış hadisesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hakkaten lan farka bak façsödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hakkat abddeki discrimination yasaları çok katı. bi de bizdeki ilanların sonuna yazılan "bayan alınacaktır" yazısını görüp gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar