nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Abso adamlar o kadar pişkin ki o protestolar umurlarında değil, oy verenlerinn de çoğu pişkin ve protesto etme hakkına da saygıları yok ki. Zaten AKP'ye oy vermeyen kesim dışında kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum öyle bir durumun. Keşke olsa da oyları düşse ama adamlar ne yaparlarsa yapsınlar oyları topluyorlar işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nileppezdel said: Hmm, evet üniversiteli gençler birlik olduğu zamanları hatırlayalım.. 12 Eylül bir şey hatırlatıyor mu? Keşke dediğin gibi olsa da öyle olmuyor malesef. Ünililerin hepsi AKP'ye karşı birlik olsa bile halkın %5'ine falan denk gelirler heralde :/ ben akp yi indirecekler yada devrim olacak mı dedim bir yerde! tek söylediğim akp üniversitelere çomak sokarak yanlış yapıyor büyük olaylar çıkabilir, bu büyük olaylar sokaklara sıçrayabilir, ünivlere gençlere bulaşmak hemde haksız yere bulaşmak faşistce bulaşmak çok büyük zararlar doğurabilir, evet aynen dediğin gibi 12 eylül'ü hatırlayalım ! askeri darbe binler işkenceden geçen insan 17 yaşında idam edilen çocuklar ölen binlerce genç! bunların olmaması için akp nin ünivlere çomak sokmaması gerekli diyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Öyle diyorsan eyvallah da devrimci görüşlü gaz liseli tadında geldi yorumların. Ben yanlış anlamışım demek ki kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi stokta biber gazı fazlası mı var nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Absolut said: Elbette ODTUluler ve Xler AKpyi devirecek diye birşey yok ama farkında iseniz bundan sonra hukumetten birileri hangi universiteye giderse gitsin bir protesto ile karşılasacak ve önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nileppezdel said: He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP. Bin ODTÜ'lü o gün, Dev gibi bir orduyu yendik! bin yunanlı o gün dev gibi bir devleti yaktık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ardeth said: abi stokta biber gazı fazlası mı var nedir anlamadım Yancılardan biri biber gazı işine girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bu da iyiymis ahah Polis ekiplerinin kampüs dışına çıkmasını isteyen öğrenciler, protestoları sırasında polisin kalkanına sırtlarını dayayarak "uzun eşek" oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nileppezdel said: Öyle diyorsan eyvallah da devrimci görüşlü gaz liseli tadında geldi yorumların. Ben yanlış anlamışım demek ki kusura bakma :) devrimci görüşlü olmam ülkede yeni bir 12 eylül istiyorum anlamına gelmez :) devrim halkla yapılır, fakat ne yazık ki türkiye de bu şartlarda bu bilinçte bir halk yok uzun senelerde olacağını düşünmüyorum, yani devrim sadece uzak bir hayaldir. Ama devrim olmasada demokratikleşme adına bu gün odtü de olduğu gibi yakında tekrar başlayacak tekel işçileri gibi direnişler olmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 O direnişlerden bir anlam çıkartacak halk olmadıktan sonra ülkede zerre ilerleme olmaz işte. İlerleme olacak gibi gösterip evet dedirtirler sonra daha da faşistleştirirler. Yoksa görüşlerine saygım sonsuz, yancı olacağına boşa ateş eden devrimci ol daha iyi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kimle konuştuysam gitmiş ciddi kalabalık var bakalım ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/T%C3%BCrkiye/T%C3%BCrkiye%20Genel/%C3%B6%C4%9Frenciye%20polis%20copu.hlarge.jpg 2143214312 tane joplu, korumalı, shieldlı, kasklı vs 1 tane uni ogrencisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ODTÜ'de hocalar ve öğrenciler kol kola! Öğencilerin eylemine hocalarda destek veriyormuş birazdan beraber basın açıklaması yapacaklarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ntvmsnbc'de polisin kampüsü terk ettiği ve eylemin sona erdiği yönünde bir haber var ama.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 x kişisi:"Çok sayıda öğrenci ve hoca gazdan ve darbelerden yaralanmış ve zarar görmüş ve tutuklanmış durumdadır" die bi mail geldi EE'deki bi hocamızdan. Öğretim üyeleri Saat 16.00'da Fizik Bolumu onunde toplanıcaklarmış!! Noluo yaa :S 43 minutes ago · Like y kişisi:biber gazı ofise kadar geldi valla , hocalar yüricek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 DoruK said: odtü ankarada, ankaralıdan cacık olmaz. genelleme için soz no offence. ya harbi tarih falan bilmiyorsun yada millet cevap yazsın güleyim diye yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 milliyet haberi kaldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tinu said: işler karışacak ve hala ntv de dahil olmak üzere hiçbir haber ajansı bunu göstermiyor , atinadaki öğrenci olayları baş haber olarak geçiyor! e-mail atın abi, en azından "aa insanlar umursuyor" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hatta e-maili inciye koyun bombalasınlar pasdfdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yunanistan da kafasini yarmışlar bakanın eylemciler bizim burda olsa paticik bile kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yav said: şöyle odtü,mülkiye gibi adam gibi bi üniversiteye giremediğime en çok bu haberler çıktığında üzülüyorum vallaha +1 şu akp nin gazını üniversite öğrencileri alacak. rte ses çıkaranı susturdu içeriye attı, eylem yapan öğrenciler dayak yedi kalkıp özür dilemesi gerekirken pişkin pişkin öğrencileri suçladı. sanki öğrenciler bu memleketin evlatları değiller anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Çok komik bir medyamız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Pipet said: oy düşmez daha da artar ona oy verenlerin hoşuna gidiyo böle şeyler şu üzüyor işte adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nileppezdel said: ntvmsnbc'de polisin kampüsü terk ettiği ve eylemin sona erdiği yönünde bir haber var ama.. :/ hayırdır çok üzülmüş gibisin. kavga çıksa öğrenciler dayak yese daha mutlu olurdun sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ee hayır, diğer arkadaş hala hocalar yolda toplanıyorlar öğrencilerle falan demişti tam o mesajdan önce, ben de şaşırdım üzülmedim neden üzüleyim? Polis defolup giderse bu sevindirici bir şeydir, haber yalan haber mi acaba diye öyle şaşkın bir şekilde yazdım. Hemen sataşmayın durup dururken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar