Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Aralık 2010 ODTÜ & AKP meydan savaşı !

tinu

Öne çıkan mesajlar

Abso adamlar o kadar pişkin ki o protestolar umurlarında değil, oy verenlerinn de çoğu pişkin ve protesto etme hakkına da saygıları yok ki. Zaten AKP'ye oy vermeyen kesim dışında kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum öyle bir durumun. Keşke olsa da oyları düşse ama adamlar ne yaparlarsa yapsınlar oyları topluyorlar işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Hmm, evet üniversiteli gençler birlik olduğu zamanları hatırlayalım.. 12 Eylül bir şey hatırlatıyor mu? Keşke dediğin gibi olsa da öyle olmuyor malesef. Ünililerin hepsi AKP'ye karşı birlik olsa bile halkın %5'ine falan denk gelirler heralde :/

ben akp yi indirecekler yada devrim olacak mı dedim bir yerde! tek söylediğim akp üniversitelere çomak sokarak yanlış yapıyor büyük olaylar çıkabilir, bu büyük olaylar sokaklara sıçrayabilir, ünivlere gençlere bulaşmak hemde haksız yere bulaşmak faşistce bulaşmak çok büyük zararlar doğurabilir, evet aynen dediğin gibi 12 eylül'ü hatırlayalım ! askeri darbe binler işkenceden geçen insan 17 yaşında idam edilen çocuklar ölen binlerce genç! bunların olmaması için akp nin ünivlere çomak sokmaması gerekli diyorum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Öyle diyorsan eyvallah da devrimci görüşlü gaz liseli tadında geldi yorumların. Ben yanlış anlamışım demek ki kusura bakma :)

devrimci görüşlü olmam ülkede yeni bir 12 eylül istiyorum anlamına gelmez :) devrim halkla yapılır, fakat ne yazık ki türkiye de bu şartlarda bu bilinçte bir halk yok uzun senelerde olacağını düşünmüyorum, yani devrim sadece uzak bir hayaldir. Ama devrim olmasada demokratikleşme adına bu gün odtü de olduğu gibi yakında tekrar başlayacak tekel işçileri gibi direnişler olmadır.
Sosyal ağlarda paylaş

x kişisi:"Çok sayıda öğrenci ve hoca gazdan ve darbelerden yaralanmış ve zarar görmüş ve tutuklanmış durumdadır" die bi mail geldi EE'deki bi hocamızdan. Öğretim üyeleri Saat 16.00'da Fizik Bolumu onunde toplanıcaklarmış!! Noluo yaa :S
43 minutes ago · Like
y kişisi:biber gazı ofise kadar geldi valla , hocalar yüricek heralde
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

şöyle odtü,mülkiye gibi adam gibi bi üniversiteye giremediğime en çok bu haberler çıktığında üzülüyorum vallaha

+1

şu akp nin gazını üniversite öğrencileri alacak. rte ses çıkaranı susturdu içeriye attı, eylem yapan öğrenciler dayak yedi kalkıp özür dilemesi gerekirken pişkin pişkin öğrencileri suçladı. sanki öğrenciler bu memleketin evlatları değiller anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee hayır, diğer arkadaş hala hocalar yolda toplanıyorlar öğrencilerle falan demişti tam o mesajdan önce, ben de şaşırdım üzülmedim neden üzüleyim? Polis defolup giderse bu sevindirici bir şeydir, haber yalan haber mi acaba diye öyle şaşkın bir şekilde yazdım. Hemen sataşmayın durup dururken :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...