Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ulkemizde RedBull satislari serbest mi su anda? Her tarafta RedBull goruyorum. Yasal olarak mi satiliyor yoksa kacak mi bu RedBull'lar???
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 migroslar kaçak satıyor el altından ama öyle göstermelik ortaya koymuşlar görsünler diye =) redbull un neyini yasaklıyacaklarki? Alkol içermez etmez ben anlayaman!!![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bir ara ulkemizde satislari yasaklanmisti! Bu konuda bilgin yoksa zaten mesajinin benim icin onemi yok ! ! !
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kusura bakma bidaa olmaz[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kaçak[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 o reklamlar da kaçak zaten[signature][hline]
Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ok beni aydinlattiniz saolun
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Radyoyu açalım lütfen.[signature][hline]Awake.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Sylvia Saint - Carmen Electra yı çekiyorum şu anda açınca gelmiyor. !!![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kaçak değil türkiye redbull'un içindeki kafein miktarına izin vermiyordu ama bir yasayla redbull'un önü açıldı.Rahat rahat içebilirsiniz :)[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Şu anda REDBULL kaçak değil. Çünkü AKP Hükümeti sayesinde. Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye. Not : Kaçak olan şeyin reklamı yapılır mı ya Allah aşkına?[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: blackchaos, 31 Temmuz 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Sylvia Saint - Carmen Electra yı çekiyorum şu anda açınca gelmiyor. !!! yuh abi burdada sölenirmi ayhıp ya![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Cinsellik ayıp değildir !!! bu tabuyu yıkalım...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Öncede yasaklanmıştı şimdi heryerde görüyorum ,hatta bi keresinde bakkala girdim ; Ben: Redbull varmı Dükkan Sahibi: Aşık mısın sen redbull yasaklandı 2 yıl önce Euhueh unutmam mümkün degil yani yasaklıydı...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 :rock:redbull-votka:rock:[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben ilk gördüğümde sahte sandım hatta harf farkı falan aradın. RedBul ReOBull AraBUll falan ama almadım peeh. Zaten gereksiz ciğerinize pankreasınıza yazık.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Radyoyu açalım lütfen. breyk gey[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Sıs! Amerıgan![signature][hline]Awake.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 RedBull çok işe yarıyor valla bi kere sahilde tarkan konseri olmuştu arkla yorgunluktan ölüoduk gecenin bilmem kaçı bağdat caddesinde yürüyerek eve dönüoz sora bakkala girdik redbull öldük resmen tüm yorgunlugumuz geçti yeni uyanmış gibi olduk
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kafeinin gücü..[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: blackchaos, 31 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Cinsellik ayıp değildir !!! bu tabuyu yıkalım... değilde abi herkezin icindede silvia ayıp kacıo biras hem hard core cu o :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Erutan, 31 Temmuz 2004 18:27 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 31 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Cinsellik ayıp değildir !!! bu tabuyu yıkalım... değilde abi herkezin icindede silvia ayıp kacıo biras hem hard core cu o :P oha sen dahada beter ettin hahaha:)[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 31 Temmuz 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 asda kitlencek kesin :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 redbull da sorun yok.vişne suyu gibi ama vodka yla olumcul oluo ölenler var ondan yasaklanmıştı[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar