nihalce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ilkokulda annem bu saati kurardı uyanayım diye, horozluydu böyle... Baya aradım o saatten, bulamadım, şimdi Çizi veriyormuş o saati :) Süper denk geldi! Oyunu oynuyosun, saati kazanıyosun, süper... :) bu oyun: http://apps.facebook.com/arkadaslarinitani bu da bulunduğu sayfa: http://www.facebook.com/ulkercizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bravo, reklam yapmak için forumdaki en ölü bölümü bulan bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahahahahah 10 numara bölüme açmış konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bize biraz kendinden bahsetsene nihal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihalce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bot değil yahu benim adım nihal.. tabi neyden bahsetmemi istersiniz ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 neden oyun fotoromanları nihal? bir de kendini 15dakika sonra nerede görmek istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dasaaa allah kahretmesin seni ahdafasgdsfafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bir allahin selamini ver once, kapiyi tiklat, musade iste, bu ne boyle paldir kuldur geldin divanin kosesine kuruldun, muhabbete girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nihalce said: bot değil yahu benim adım nihal.. tabi neyden bahsetmemi istersiniz ? =))Ben teraziyim senin yükselenin ne mesela nihalcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 benim de yükselenimi bulmama yardım eder misin olitereciğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aşkolsun etmez miyim bitanem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 oyun dandikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 vazgeçtim bulma yükselenimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar