Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bende Jedi Knight 3/EVE online/Freelancer: Crossfire MOD 3 lemesinden bayadır oynamıyorum.
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Çok fani ve geçici hevesler görüyorum bu başlıkta. Bu aralar ladder vb. kasan arkadaşlar diğerlerine açık ara fark atacak. Nitekim Spartacus farkı açmaya başlamış, gelmiş 3000 sınırına dayanmış. ::o
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ciddi ciddi kasan adam sayısı çok az gerçekten. Türkiye'de SC yoktu bu gidişlede olmaz.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 doubtful said: Çok fani ve geçici hevesler görüyorum bu başlıkta. Bu aralar ladder vb. kasan arkadaşlar diğerlerine açık ara fark atacak. Nitekim Spartacus farkı açmaya başlamış, gelmiş 3000 sınırına dayanmış. ::o Pazara kadar değil Ocağa kadar. Ocak ilk haftası tüm statslar reset yiyor. Nerdenmi biliyorum? Blizzard yetkilileri forumlarında kendileri açıkladılar.
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 açıkcası reseti bekliyorum top200 için kasmaya =) , güç depoluyorum :P
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sleeep said: açıkcası reseti bekliyorum top200 için kasmaya =) , güç depoluyorum :P zaten patchle reset aynı anda gelcek sanırım.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Statlara resetin amacı ne peki ?
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yildirimokur said: Statlara resetin amacı ne peki ? hem database temizliolar hemde insanlara beyaz bi sayfa açma imkanı tanıolar
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Temizlik dediğin rutin bi iştir. Arada sırada yapılır. E o zaman bizim statlarda rutin bi şekilde reset mi yicek sürekli. Yani Ultimonline zamanında reset atıyorlardıda, şu anki teknolojiyle database temizleme için statlara reset atılmasını aklım almıyor.
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Oyunda (blizzard'a göre) balans sağlandıkça, eski statların silinmesi gerekiyor. İlerleyen zamanda ırk dengelerinde değişiklikler önemli bir seviyeye geldiğinde yeniden stat reset yapılacaktır. Bence DB temizleme amaçlı değil bu operasyon.
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ladderın belirli aralarla sıfırlanması zaten gerekli bişe; ama galibiyet, mağlubiyet vs sıfırlanmasında bir anlam göremedim.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yahu bu sc2 nin direk olarak insanları ladder'a yönlendirmesi aşiri bayik. şu chat kanallari bi geleydi
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 doubtful said: Oyunda (blizzard'a göre) balans sağlandıkça, eski statların silinmesi gerekiyor. İlerleyen zamanda ırk dengelerinde değişiklikler önemli bir seviyeye geldiğinde yeniden stat reset yapılacaktır. Bence DB temizleme amaçlı değil bu operasyon. database dedim işte bu, yani database cok doldu bi silelim deil kromusnuz :p hani bu kimle mac yapcanı bulan sistem, kimden kaç puan aldıgın falan bunlar hep databaseden gelioya, onu kastediyorum dahada acıcak olursam atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio, oda kazanıo falan hoop masterlige kaynadı aradan bu tür kaynamaları engellemek için eski bilgileri siliyolar ultimadaki farklıydı serverda lagmı ne oluodu cok fazla item olunca ( millet bizim gibi deildi +12 ss lerle cirit atsın, lootluyodu +12 ss i hoop bankaya npcden +0 ss alıp onla çöpcülük yapıodu :P:P:P:P )
LM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sen bu kadar bilgiyi nerden biliosun lan? blizzard ajanı
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Memphis said: atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio, sonraki kin, mefret, öfke maçı senle ve ben arasında olacak çocuk ve tunca kadar şanslı olacağınıu zannediyorsan yanılıyorsun.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 huun said: Memphis said: atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio, sonraki kin, mefret, öfke maçı senle ve ben arasında olacak çocuk ve tunca kadar şanslı olacağınıu zannediyorsan yanılıyorsun. bakıyorum imzan degismis hacı ne ayak
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben imzamı kendim yazıyorum, istediğim zaman değiştirme hakkını veriyor bu bana ekeke
LM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ladderdaki türk arkadaşlardan özür diliyorum res gelicekse,, ugraştılar didindiler ama 2500 üstü pek cıkmadı :D:D:DD:D:
Sepulcher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 XDXDXD:D::D:D:P:P:P:XDXDXD:D:D:D:D:P:P:P:P swarm her postunda cok gülüyorum cok yaratici ve komiksin haciii
harristhegosu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 swarm 23-0 lik serimize devam edek bi ara ya madem ladder kastin
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 harristhegosu said: swarm 23-0 lik serimize devam edek bi ara ya madem ladder kastin =)
Öne çıkan mesajlar