Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Randevu SC1.BW vs WC3.TFT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok fani ve geçici hevesler görüyorum bu başlıkta.
Bu aralar ladder vb. kasan arkadaşlar diğerlerine açık ara fark atacak. Nitekim Spartacus farkı açmaya başlamış, gelmiş 3000 sınırına dayanmış. ::o
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Çok fani ve geçici hevesler görüyorum bu başlıkta.
Bu aralar ladder vb. kasan arkadaşlar diğerlerine açık ara fark atacak. Nitekim Spartacus farkı açmaya başlamış, gelmiş 3000 sınırına dayanmış. ::o

Pazara kadar değil Ocağa kadar. Ocak ilk haftası tüm statslar reset yiyor. Nerdenmi biliyorum? Blizzard yetkilileri forumlarında kendileri açıkladılar.
Mesaj tarihi:
Temizlik dediğin rutin bi iştir. Arada sırada yapılır. E o zaman bizim statlarda rutin bi şekilde reset mi yicek sürekli. Yani Ultimonline zamanında reset atıyorlardıda, şu anki teknolojiyle database temizleme için statlara reset atılmasını aklım almıyor.
Mesaj tarihi:
Oyunda (blizzard'a göre) balans sağlandıkça, eski statların silinmesi gerekiyor. İlerleyen zamanda ırk dengelerinde değişiklikler önemli bir seviyeye geldiğinde yeniden stat reset yapılacaktır.
Bence DB temizleme amaçlı değil bu operasyon.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

Oyunda (blizzard'a göre) balans sağlandıkça, eski statların silinmesi gerekiyor. İlerleyen zamanda ırk dengelerinde değişiklikler önemli bir seviyeye geldiğinde yeniden stat reset yapılacaktır.
Bence DB temizleme amaçlı değil bu operasyon.

database dedim işte bu,
yani database cok doldu bi silelim deil kromusnuz :p
hani bu kimle mac yapcanı bulan sistem, kimden kaç puan aldıgın falan bunlar hep databaseden gelioya, onu kastediyorum
dahada acıcak olursam atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio, oda kazanıo falan hoop masterlige kaynadı aradan
bu tür kaynamaları engellemek için eski bilgileri siliyolar

ultimadaki farklıydı serverda lagmı ne oluodu cok fazla item olunca ( millet bizim gibi deildi +12 ss lerle cirit atsın, lootluyodu +12 ss i hoop bankaya npcden +0 ss alıp onla çöpcülük yapıodu :P:P:P:P )
Mesaj tarihi:
Memphis said:

atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio,

sonraki kin, mefret, öfke maçı senle ve ben arasında olacak çocuk ve tunca kadar şanslı olacağınıu zannediyorsan yanılıyorsun.
Mesaj tarihi:
huun said:

Memphis said:

atıyorum huun 20 win aldı masterlige girdi, niye cunku databasedeki bilgilere gore ona hep nooblar gelio,

sonraki kin, mefret, öfke maçı senle ve ben arasında olacak çocuk ve tunca kadar şanslı olacağınıu zannediyorsan yanılıyorsun.

bakıyorum imzan degismis hacı ne ayak
  • Yeni Oluştur...