SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kız güzelse haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko said: 2-3 saat önce bu mendaburun bana şarkı aççççç demesi ile başladı şöyle hareketli birşeyler aç ama yabancı olsun number one şarkısını açtım bende, pek severim baktı bana baktı baktı ve baktı irençç buuuuuuu :( dedi liseliydi. kız idi. eisley açtım sonra ona bile burun kıvırdı dövmek istedim. kısaca DEĞERİMİ BİLİN. şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Uc3lXjBfe6obenim anlamadığı kız sana şarkı aç diyor,sende 40 yılda bir kızla oturuyorsun bu şarkıyı açıyorsun,beğenmediği için de kızıyorsun. bu arada asıl soru kız kör mü? burnundan nefes alabiliyor mu? ayağı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nefes alıyorsa yeter abi, neden 3 soru sordun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi o kadar da değil be :) he gecko için öyle olabiliri ama, ben öyle değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko said: hiçbirinize acımıyorum ölün lan :( biliç fanı da mı yok yani savunsun nerdesiniz iyide bleach'in o kadar güzel soundtracklari warken bu mu aclır :D bide anime soundtrack diynce belrtmek istedim.. [video]http://www.metacafe.com/watch/2070044/watch_online_death_note_ost_full_song_dvd_hight_quality/?feature=oembed" width="459"> bu güzeldi baya.. bide simdi bulmak icin ugrasamicagm 1-2 bleach wardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha liseli bile ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 No effence bro. Şu topiceeki her entry i hak ettin agfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 biraz zorlasan serdar ortaça beat çıkar bu parçadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar