-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Oylama var beyler, said: merhaba, bu yıl 4.'sü düzenlenen mashable awards'da finale kalan ilk türk sitesi olmanın gururunu yaşıyor ve desteğinizi bekliyoruz. oy vermek için buraya tıklayın. yukarıdaki linke her gün 1 kez tıklayarak mashable sayfasına twitter ya da facebook hesabınızla giriş yaptıktan sonra best music discovery service kategorisinden fizy'i seçerek oy kullanabilirsiniz. 15 aralık'a kadar her kullanıcının günlük 1 oy kullanma hakkı var. teşekkürler, fizy.com http://mashable.com/awards/votes/category/6?c=6&v=135 edit/dasaaa: oylama da ne oylaması? nerenin oylaması? burada mı oyluyoruz? ne oluyor yahu! başlık bunlara cevap vermiyor evladım.. editledim ha bi de internete taşıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fizzy i mahkemeye verip kapatıcam kendim site açıcam olmadı 4chan imba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fizy e bastim oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fizy türkmüymüş. vay anasını. adamların kafası varmış türkçe marka yapmayacak kadar. takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Pandora'ya verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fizy çok güzel çok pratik bir şey ama last.fm'i oğlum gibi sevdiğimden last.fm'e verdim oyumu. hem Best Music Discovery Service diyor. Fizy'nin pek discovery olayıyla işi yok sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mood olayinda baya iyi discovery oluyo yalnizda sarki ismi solemiyo o anda monutore kafa atmak istiytommsfajkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 evet mood da sarki ismi yazmıyor cok kötü bir mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 pandora verdim açıkçası. fizyden 10 kat işlevsel. Aslında listede olsa grooveshark verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar