Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Selam, Bu arkadaşların formullerini nasıl buluyorduk? nasıl yaklaşıyorduk olaya hatırlayan/bilen var mı? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Alıcan eline cetveli ölçücen. Yeni nesil çok tembel arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Her düzensiz geometrik şeklin içinde düzenli bir kaç geometrik şekil vardır. (Bu ne demek lan şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 metrik tanımlayarak başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 düzensiz geometrik şekil ne demek abi? metrik ne alaka ayrıca öklit metriği kullanılacak zaten burda arkadaş analitik geometri yapmak istiyor muhtemelen. ama yani abuk subuk bir yüzeyin denklemini bulmak için genel bir yöntem var mı bilmiyorum. genelde verilen denklemlerin yüzeyleri çizilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 cismi suyun içine sokup hacmini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ızlak ızlak ımmffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hacmi bize formülünü mü vercek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya vardı allı pullu bi yoluda hatırlayamadım, ondan bende benzeye düzenli bi şekil bulup, onun muhtemel denklemini çıkartmaya falan çalıştım. Zaten ben ordan öbürüne geçene kadar sorunumun bununla alakalı olmadığını farkettim. öle bi güldüm geçti sora tşx bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 eninde sonunda dif e cikar senin yolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ayrıtlarının denkleminden integral falan sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar