ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Öğle yemeğinde neyi ve nerde yemeyi tercih eidosunuz ŞİRKETTE YADA LOKANTADA/ EV YEMEĞİ YADA FAST FOOD ben şirkette yiyorum bazen restauranta gidiorum bugun patlıcan kızartma, soslu makarna ve ıspanaklı börek yicem onlar varmış X( http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 stones ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bonus herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hay allahım öküz olarak mı spawn oluyor yeni kullanıcılar anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 biftekle 4 peynirli omlet arasında gidip geliyorum, 1 saat içinde karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lan spawn oluo diyen zurna nie öküz diosun küfür nie ediosun? öküzB)- şekerşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 stones candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 patlıcan dedin de, ömrümde patlıcan yemeyen bir adamdım. 2 yıldır nerede musakka bulsam yiyiyorum. çok süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kızartmasını da dene böle soguk soguk yogurtlu fln enfes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 okulun arkasında nohut pilavcı var orada yiyoruz. arada bir değişiklik olsun diye esnaf lokantası bulduk yine okulun arka sokaklarında orada takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 esnaf lokantası gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 öğle yemeğinde kahvaltı ediyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tavuk döner ayran stayla,o değilde kantinde ne güzel balık yapıyolardı lan eskiden. kokuyomuş,kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar