circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 GOOOOLL Q7 ULANNNNNN :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Adamsın Quaresma, ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 QUARESMA QUARESMA OLEY OLEY OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 fiyuvv ne goldü be. ama zaponun sakatlığı kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu quaresmanin besiktasla kacinci maci? 5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 İLK MAÇI HAYIRDIR BAPS ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ali'de takipçilik adına hiçbirşey yok. En büyük eksiği de o, yani forvet dediğin adamda olmazsa olmaz. İyi eğitilmesi gerekiyor, yoksa adam bence yeterli özelliklere sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi daha pişmedi olucak oda olucak daha çok gencimiz satıldi elimizde kalan bi ali küçik şuan sergen ın tutdugum tek yönü bas bas bağiriyor ntv sporda hep sattınız genç yetenekleri die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 cenk harika işler yapıyor bu arada ya, cidden formayı vermesin kimseye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kaleci işte budur ya. Cenk FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Almannnnnnn Ernsssssssstttttttttttttttttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 keline kurban Ernst 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Yavrum KEL, 2. gole gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ÜSTÜN ALMAN TEKNOLOJİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yalnız schuster'de sağolsun, bu maçlar gereksiz ben oynatmazdım falan diyor ama as kadroya yakın bir takımla, hatta direk as kadro ile sahaya çıkıyor. Bir tek iki stoper+ sol bek değişik. Ha birde Quaresma geldi işte, Koysaydın ya Necip'i Onur'u bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bitti ilk yarı, forvet eksikliği cidden hissediliyor ya. Ama bir kafacı, bir şutçu bitirdi ilk yarıda işi. Zaponun birşeyi yoktur umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 süper oynuyoruz takviyelerle bu takımı tutacak tek şey sakatlıklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 DarKRideR said: yalnız schuster'de sağolsun, bu maçlar gereksiz ben oynatmazdım falan diyor ama as kadroya yakın bir takımla, hatta direk as kadro ile sahaya çıkıyor. Bir tek iki stoper+ sol bek değişik. Ha birde Quaresma geldi işte, Koysaydın ya Necip'i Onur'u bari sdf necip onur sakat bu arada ferrari q7 sakatlıktan çıktı onlar için iyi bir şey işte ısınmaları açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yine ilk yarı tabata resitali izledik, benim sayabildiğin 8 pası rakibe attı! defansta yok ortada yok hücumda yok 10 kişi oynuyoruz yine, gerçi bu adam sahada olmasa 10 kişi oynasak en azından bunu adamdan sayıp pas atıpta boşa harcanmaz daha iyi olur takım için! gerçekten enterasan bir adam bakın futbolcu demiyorum! sadece sahada duran bir adam! allah bana şu adamı Beşiktaş forması giymediği günleri nasip etsin!! deliyorum bu adam sahada olduğu zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 quaresma ya adam gol atıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 4 adam gidecekti, holoskoyu donduracaklar 3 adam gidecek şimdi. Fink,Ferrari herhalde gidice zaten, bokatayıda yollasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Biz alırız bi tanesini merak etmeyin. En kötüsünü mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bence beşiktaş 10 adam alıp 11 adam gönderir. 6+2+2+10 falan deniyor sonuçta yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi guti birisi takım arkadaşına faul yapınca nasıl sinirleniyor öyle ahah, adamla bildigin gurur duydum lan. kaptanlık bandı da çok yakışmış pasını sevdigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi adam da kasap ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar