Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Spamleri almam gerekiyordu çünkü 30 gün içinde siliyor mailleri ve bazı önemli mailleri de spam'e atmış. Hepsini seç'e tıklanınca not spam çalışmıyor öyle bi saçmalık var yalnız. Sırayla 100'er 100'er seçmek gerekiyor. Ufak bi trick ile hallettim:
yeni filter oluşturuyorsunuz, has the words kısmına is:spam yazıyorsunuz. Spam olarak imlenmiş bütün mailleri gösteriyor. Sonra gelen kutusuna taşı diyorsun, taşıyor alet. Ben filtreyi sildim ardından, ama ben spam filter'ı tamamen devre dışı bırakıcam derseniz silmeyin filtre orda kalsın.

Ha ayrıca Yahoo'yu tamamen aldattım, bıraktım kenarda artık. Gmail'ciyim. Hastası oldum. Şu anda tek problemim POP3 hesap bağlama sayısının 5 ile sınırlı olması. Bi 10 falan olsaymış tüm hesapları toplayacakmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Gmail'de , ek olarak gelen xls, doc , pdf vs tarzı yazılarında içini taratmaca yok mu search bar dan ?

Varsa büyük hayat kurtarır.

Mic Exchange bile yapıyor lan , çok yıkılıırım Gmail yapamıyorsa.

Pro versiyonu yapıyorsa geçerim de , sorun değil ?

Edit : Bir diğer çözüm ise , tek tuşla ya da otomatik , ekteki tüm dökümanları Drive/Docs app ı altında bir dosyaya atsın ? Böyle bir şey varsa o da olur , çünkü Docs taki dökümanların içini tarıyor , salak sadece ekleri taramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapıyor yıllardır, yanlış anlamış da olabilirim de en tepedeki search yerine yazdığın şeyi hem eklerde, hem mail içeriğinde, her yerde arıyor. Ek bi ayar gerekiyor mu bilmiyorum da ben yapmadım bi ayar, o şekilde çalışıyor.

her tip dosyada aramıyormuş, şimdi denerken fark ettim.. bazılarında buluyor sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...