roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Çok kral da, spam filtering'i kapatamıyor muyuz? Eski mailimden 12 bin mail çekmiş, 1200'üne spam diyor, halbuki hepsi spam değil ve çok sıkıntı yani 1200 den ayıklamak. Var mı bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 12000 mail dile kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hepsini sec, not spam de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 12 bin içindede 1200 spam kalsın canım ne var:) göze batmaz okadar hepsini seç e tikla sonra SPAM Değilde olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Spamleri almam gerekiyordu çünkü 30 gün içinde siliyor mailleri ve bazı önemli mailleri de spam'e atmış. Hepsini seç'e tıklanınca not spam çalışmıyor öyle bi saçmalık var yalnız. Sırayla 100'er 100'er seçmek gerekiyor. Ufak bi trick ile hallettim: yeni filter oluşturuyorsunuz, has the words kısmına is:spam yazıyorsunuz. Spam olarak imlenmiş bütün mailleri gösteriyor. Sonra gelen kutusuna taşı diyorsun, taşıyor alet. Ben filtreyi sildim ardından, ama ben spam filter'ı tamamen devre dışı bırakıcam derseniz silmeyin filtre orda kalsın. Ha ayrıca Yahoo'yu tamamen aldattım, bıraktım kenarda artık. Gmail'ciyim. Hastası oldum. Şu anda tek problemim POP3 hesap bağlama sayısının 5 ile sınırlı olması. Bi 10 falan olsaymış tüm hesapları toplayacakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 custom filtreler bunun icin var dicektim, yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 "roket adam" said: Hepsini seç'e tıklanınca not spam çalışmıyor öyle bi saçmalık var yalnız. Sırayla 100'er 100'er seçmek gerekiyor. bende hepsini secinde "All 50 conversations on this page are selected." yaninda da "Select all 92 conversations in Spam" linki cikiyor? tiklayinca da hepsini seciyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hepsini seçebiliyorsun, ondan sonra spam değil'i seçemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aa evet =) oyleymis eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ya bunun eski görünümüne geçmenin bi yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 spamlara spam değil demeyin kardeşim.. is:spam filtresini uygulayın arkadaşın anlattığı gibi. artık gmail'in spam kapama fasilitesini çıkarana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Gmail'de , ek olarak gelen xls, doc , pdf vs tarzı yazılarında içini taratmaca yok mu search bar dan ? Varsa büyük hayat kurtarır. Mic Exchange bile yapıyor lan , çok yıkılıırım Gmail yapamıyorsa. Pro versiyonu yapıyorsa geçerim de , sorun değil ? Edit : Bir diğer çözüm ise , tek tuşla ya da otomatik , ekteki tüm dökümanları Drive/Docs app ı altında bir dosyaya atsın ? Böyle bir şey varsa o da olur , çünkü Docs taki dökümanların içini tarıyor , salak sadece ekleri taramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Yapıyor yıllardır, yanlış anlamış da olabilirim de en tepedeki search yerine yazdığın şeyi hem eklerde, hem mail içeriğinde, her yerde arıyor. Ek bi ayar gerekiyor mu bilmiyorum da ben yapmadım bi ayar, o şekilde çalışıyor. her tip dosyada aramıyormuş, şimdi denerken fark ettim.. bazılarında buluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ekin içinden bahsediyorum bu arada , ben daha bulduğunu görmedim PDF , XLS ten falan. Ekin başlığında falan varsa buluyor anca ya da Google Docs , yeni adıyla Drive da varsa buluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 html'lerde çok kullanmıştım bi aralar da ordan aklımda kalmış. ama onları direk mail içeriği gibi görüp de arıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Gmail üzerinden kullandığım diğer hesaplara gelen mailleri gelen kutusunu atlatıyorum ve etiketin altında listeleniyor ancak, o mailler için bildirim alamıyorum. mobilken çok sıkıntı yaratıyor bu durum, yok mudur bunun bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar