Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kotickede gidiyor o mailın bir kopyası, havaalanında tuvalete girdiğinde karşılaşıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben amerikada dorm da 1 mp3 cekmistim anında gelmişti uyarı be ondan sonra bidaha p2p programlarına bulasmamıstım korkudan asıojadı torrentlerden fln indirodum ama torrenttende yakalamıslar ... yurt dısında sakatbu isler adamı hemen yakalıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 FromTheHell said: yanlışlıkla tıkladım de. hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aklıma ilk gelen olay bu oldu da acaba işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 haketmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 7 az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mum_Chamber said: activision muhtemelen torrent'i kendisi de seedliyordur, oyle ip bilgilerine ulasmistir. su cok aci bi gercek. birde okul kayitli tum turklere boyle populer oyun cikinca mail atiyor olabilir nasilsa bunlar asilmislardir torrente simdi ekiekieki diye dsfgsasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dün gece düşündüm de, LRZ network'ü yani okulun bağlı olduğu servis sağlayıcı denetlememiş ki Torrent'i. Adamlar bütün portları açık bırakmış hatta, Torrent morrent her türlü gidebiliyosun. Burada denetleyen ve yakalayan mekanizma Activision'un copyright abuse mekanizmaları, herhalde dediğin gibi bağlı bütün seederleri kontrol ediyor alet. Ben burada otomatik bi mekanizma olduğunu düşünüyorum başka türlü önüne geçemez herifler yani yüz binlerce kişi var. Ayrıca public tracker kullanmak da ayrı bi mallık hakkaten düşününce, ama private'lerde de aynı mevzuların döndüğünü düşünüyorum. Torrent ağı için şifrelemeydi tünellemeydi bilmemneydi tarzı sistemler kullanmak da pek mantıklı değil çünkü hız çok düşecek tahminimce. Orjinal de almıyorum tabii öyle bi saçmalık yok sdflk. İstanbul'daki bilgisayarımı açık bıraktırayım da ben, ona kökleyeyim torrenti ya. Amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kanka bilgisayarıma firüs girmiş galiba antivirüs indirdim vs diye bi mail yazmıştım, hızlı cevabın için teşekkür ederim, bi de yeni güncellemeleri de çek ve VPN şifreni değiştir, hadi öptüm bay tarzı bi mail geldi. Yırttık galiba dslfksd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 GEd said: dc yurtlarda oluyor, okulun değil yani o ^^ o cocuk salakmış, okul zaten öğrenciye bedava windows veriyor arasa bulur sitesinde. wala bizim okulunda bagli oldugu bi internett saglayici war yurtlarda orda war dc serveri ipside guzel 10.0.100.100 catir catir abaniyo insannar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hangi okuldu seninki? Benim şu an bulunduğum okul bayaa ufak bi okul, enstitü gibi daha çok, pek kalabalık olmadığından dc++ kullanan yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bochum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yasadışı rereör örgütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 circumciser said: putin ile bağlantın olduğundan bahset 2 de almanca söv bence. rusça sövsün. Norak said: kotickede gidiyor o mailın bir kopyası, havaalanında tuvalete girdiğinde karşılaşıcaksınız. ^ :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 SÜLFÜRÜK ASİTE AT ZORDİSKİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 BonePART said: GEd said: dc yurtlarda oluyor, okulun değil yani o ^^ o cocuk salakmış, okul zaten öğrenciye bedava windows veriyor arasa bulur sitesinde. wala bizim okulunda bagli oldugu bi internett saglayici war yurtlarda orda war dc serveri ipside guzel 10.0.100.100 catir catir abaniyo insannar hocam yurtlarda oluyor o sadece, tüm yurtlar birbirine bagli hatta. Universite sunmuyor o dc agini yani, yurtlar arasi baglanti. Resmi hizmet değil onu söylemek istiyordum ^^ VPN ile universite internet hizmetini kullanmak ve yurtlar arasinda dc agini kullanmak farkli. "roket adam" said: Hangi okuldu seninki? Benim şu an bulunduğum okul bayaa ufak bi okul, enstitü gibi daha çok, pek kalabalık olmadığından dc++ kullanan yok herhalde. Yurtta kalan birilerine sor sizde dc++ agı var mı de. Tüm yurtlar genelde birbirine bağlı oluyor, bazı abartan yurtlar kendilerine sunucu alıyorlar hatta onların deli bir arşivi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 başka topiğe yazdım aynen gene yazıyorum buraya, "ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim. ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti. şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ondan sonra tayyipe hırsız diyorsunuz http://www.dailyhaha.com/_pics/stop-music-piracy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 işte bunlar hep sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 parası neyse veririz - yukardaki bagyan icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Valeron said: başka topiğe yazdım aynen gene yazıyorum buraya, "ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim. ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti. şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?" işin tekniğini anlatmadan yazıyım yok. bulmak isteyen proxy chain arkasına geçsen de tordan girsende bulur seni. hele okul Fakulde gibi campus network dediğimiz yerlerden giriyorsan hiç şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 YASADIŞI REREÖR ÖRGÜTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 İngiltere'de yaşayan adam Hulu'ya falan para versin ama artık lütfen lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 /edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 HEMEN SEKS YAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar