Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA! Oyun indirdim diye "YASADIŞI REREÖR" uyarı maili geldi!

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Dün gece düşündüm de, LRZ network'ü yani okulun bağlı olduğu servis sağlayıcı denetlememiş ki Torrent'i. Adamlar bütün portları açık bırakmış hatta, Torrent morrent her türlü gidebiliyosun. Burada denetleyen ve yakalayan mekanizma Activision'un copyright abuse mekanizmaları, herhalde dediğin gibi bağlı bütün seederleri kontrol ediyor alet. Ben burada otomatik bi mekanizma olduğunu düşünüyorum başka türlü önüne geçemez herifler yani yüz binlerce kişi var.
Ayrıca public tracker kullanmak da ayrı bi mallık hakkaten düşününce, ama private'lerde de aynı mevzuların döndüğünü düşünüyorum.
Torrent ağı için şifrelemeydi tünellemeydi bilmemneydi tarzı sistemler kullanmak da pek mantıklı değil çünkü hız çok düşecek tahminimce. Orjinal de almıyorum tabii öyle bi saçmalık yok sdflk. İstanbul'daki bilgisayarımı açık bıraktırayım da ben, ona kökleyeyim torrenti ya. Amaaan.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

GEd said:

dc yurtlarda oluyor, okulun değil yani o ^^

o cocuk salakmış, okul zaten öğrenciye bedava windows veriyor arasa bulur sitesinde.

wala bizim okulunda bagli oldugu bi internett saglayici war yurtlarda
orda war dc serveri
ipside guzel
10.0.100.100
catir catir abaniyo insannar

hocam yurtlarda oluyor o sadece, tüm yurtlar birbirine bagli hatta.

Universite sunmuyor o dc agini yani, yurtlar arasi baglanti. Resmi hizmet değil onu söylemek istiyordum ^^

VPN ile universite internet hizmetini kullanmak ve yurtlar arasinda dc agini kullanmak farkli.

"roket adam" said:

Hangi okuldu seninki? Benim şu an bulunduğum okul bayaa ufak bi okul, enstitü gibi daha çok, pek kalabalık olmadığından dc++ kullanan yok herhalde.

Yurtta kalan birilerine sor sizde dc++ agı var mı de. Tüm yurtlar genelde birbirine bağlı oluyor, bazı abartan yurtlar kendilerine sunucu alıyorlar hatta onların deli bir arşivi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
başka topiğe yazdım aynen gene yazıyorum buraya,

"ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim.

ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti.

şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?"
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

başka topiğe yazdım aynen gene yazıyorum buraya,

"ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim.

ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti.

şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?"

işin tekniğini anlatmadan yazıyım yok.
bulmak isteyen proxy chain arkasına geçsen de tordan girsende bulur seni.
hele okul Fakulde gibi campus network dediğimiz yerlerden giriyorsan hiç şansın yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...