Bittus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 festivalleri karistirmislar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İspanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yunanistana gojira açıklanmış. slipknot+gojira gelirse sonrasında hayat çok boş gelebilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ab,i kaç defa dicem şunları spoylere alın üstüne de ülkenin adını yazın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 -Deno- said: DeadSkinMask said: şöyle bişey döndü dün ortalıkta. 1.gün:Alice in Chains, Black Label Society, Dragonforce, Amon Amarth , Trivium 2.gün: Slayer, Megadeth, Guns'n Roses, W.A.S.P., Lamb Of God, Ac/Dc, Metallica 3.gün: Nevermore, Pentagram, Dream Theater, Bon Jovi, Iron Maiden 2011'in yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Black label society için çocuğumu keserim o kadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dayman said: yunanistana gojira açıklanmış. slipknot+gojira gelirse sonrasında hayat çok boş gelebilir bana yunanistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 iron maiden kesin ozmn, diğerleri belirleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 siyabend süvari düşlervekabuslar'da türk linup'ının diğerlerini "sikerteceğini" söylemiş. not: aynen alıntılanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Türkiyeye system of a down gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Laorx said: iron maiden kesin ozmn, diğerleri belirleniyor. inşallah öyledir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tarih net olsa çok iyi olacak. ona göre uçak bileti falan alıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben gene bg ye giderim heralde kimler belli orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu an açıklanmayan bi bulgaristan bi de türkiye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 uyurgezer said: siyabend süvari düşlervekabuslar'da türk linup'ının diğerlerini "sikerteceğini" söylemiş. not: aynen alıntılanmıştır. kramp cikmayacagina gore, ki ciksalar bile sonispheree gelen kac kisi bilecek krampi sadece pentagram ile bu iddia baya yalan. demek ki diger line up ta baya bir yalan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 türk line-up'ı derken festivalin istanbul ayağında çalacak olan bütün grupları kastettiğini söylemek istemiştim ben aslında, sadece türk grupları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 madcow said: -Deno- said: DeadSkinMask said: şöyle bişey döndü dün ortalıkta. 1.gün:Alice in Chains, Black Label Society, Dragonforce, Amon Amarth , Trivium 2.gün: Slayer, Megadeth, Guns'n Roses, W.A.S.P., Lamb Of God, Ac/Dc, Metallica 3.gün: Nevermore, Pentagram, Dream Theater, Bon Jovi, Iron Maiden 2011'in yalanı su lineup ciksin vipden bilet alirim 600 lira verip elimde viskim nihahaha nnihahaha diye puro icerek aziz baskan rpsi yaparim ama imkansiz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çünkü 600 lira verince viski alacak paran kalmaz. yoksa line-up'ın imkansızlığından değil sadsfd ben olsaydım en azından, bu yüzden imkansız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o line upa 600 bile az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi daka 600 vermem motor head yok oda olursa hem bileti hem viskiyi alir sakallari lemmy yapar ole yaparim dediklerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bi şekilde dt opeth ve metallica yı aynı güne koyarlarsa ben bana yüklü bir para veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mümkün değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o line-up bariz fake ama olur da gelirlerse istanbulu YIKARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayali bile güzel kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pasta said: Bi şekilde dt opeth ve metallica yı aynı güne koyarlarsa ben bana yüklü bir para veririm. opeth unirock'a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar