yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 anaa bi dakka şimdi konser nerde bu beşiktaş'ın orada bi lunapark olcaktı orası mıydı maçka küçükçiftlik? bir de maslak mı ne bir yer vardı havuzlu yeşilli bir yer neydi orası? ben orda olcak sandıydım8-) sığmayız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi dalga mı geçiyosun? dandik mikaya gittik orda kusmuk bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kapı açılış 12:30 ahahaha gündüz gözüyle in flames güneşin altında yanarken http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198016_10150149662449067_745599066_6597860_2488081_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 samaella said: olayı özetlemiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu biletix e uye olamiorum 1 saattir kafayi yicem. ayni sorunla karsilasan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 EVIL_DeaD said: kafayı yemişler 150lira ne lan tek güne 5 grup izliyorsun 150 tl çok diyosun. maroon 5 90 tl. yeterli bence senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi sacma ama rock and coke 2 gun 70 lira gecen sene ki sonispereda 20 grup izledik 3 gun 130 liraydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 rockncoke daki gruplarla bir mi abi gelenler? ayrıca zihniyetlerinin komikliğinden dolayı sürümden değil kazıklayarak kazanmayı düşünüyor olabilirler. olabilirler fazla oldu biraz. ayrıca rockncoke grupları hala açıklanmadı ve biletleri satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 maiden abiiii.. çok klişe ve nefret ettiğim türk argümanı ile de gelebilirim isterseniz "beğenmeyen gelmesin! hıh" saçmalık ağzıma ağzıma yumruk atmak istedim ben de. ama maiden abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hic dinlemedim ben iron maiden filan ya, lanet olsun anarsik metalci donemi yasayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 geç kalmış sayılmazsın.. yeni jenerasyonda cimi hendirikis dinleyip "uww beybi" diyen adamlar yok mu? dolu! geç kalmış sayılmazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 nerden basliim ortmanim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hallowed Be Thy Name'den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fear of the dark dinledim kapadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bekle biraz içinde yeşericek maiden tohumları.. gene sevmezsen zaten homer simpson'ın bartın gırtlağına sarılması gibi gırtlaklaya gırtlaklaya sevdirmesini bilirim ben.. you little!! http://www.youtube.com/watch?v=WAlbXyUhMgA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: rockncoke daki gruplarla bir mi abi gelenler? ayrıca zihniyetlerinin komikliğinden dolayı sürümden değil kazıklayarak kazanmayı düşünüyor olabilirler. olabilirler fazla oldu biraz. ayrıca rockncoke grupları hala açıklanmadı ve biletleri satışta millet rock'n coke'a sevişmeye gidiyor abi. o 70 lirayı konsere değil randevu evine veriyo gibi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 umarım bende sevişirim ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 umma! git, seviş.. hep mazeret hep mazeret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Nerden kaydoluyoruz sevismek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bileti alanlar sevişmeye hak kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 150 çok değil faiş abartı salakça bir fiyat. Öğlenin sıcağında maymun götüne dönüp höberey diye karambol bitecek gruplar. Geçen sene megadeth gayet yalan olmuştu (ses sistemi iyi olsada yalandı) Ayrıca şimdi Iron maiden için oraya gelen adama silipdon neden dinlettirecekler üfff. pogo mogo blabla bir yığın sıkıntı. Trübüne kaçtıydık geçen konserde iyi olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi benim gibi yapcan kiz arkadasima carptilar bi konserde 2 tane lavuk bende onlara carptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ayrica abi rock and cokea motorhead geliyo ki 70 liraya deger bence bi lemmy izlesek limp bizkit fean gelirse cek dis out yo yo madirfakir diye de dansederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi lemmy'e 70 lira bedava, limp biscuit üzerine krema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 walla headlinerden once arabamla giderim oh mis izler pasa pasa donerim kampla felanda urasamam her genc kizin hayali rock and coke a gidiyim cok tatli rockci bi hatunla taisiyim ama sole bi sey felan wardi gecen senelerde belki gene yaparlar paticik koyu felan yapmislardi giden herkes ayni yere cadir kurmustu sausage fest modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar