karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet tom hanks amca oynuyo çok sevdiğim bir aktör... bakalım neymiş...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 oyuncular süper, (en azından tom hanks :-p ) bayağı da komiğe benziyor film hem konu olarak hem fragmandan gördüğüm kadarıyla. çok olumsuz şeyler söylenmezse gitmeyi düşünüyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sam gitme oyuncular super evet ama film cok kotu ilk yarisinin oprtalarinda yeter artiiiik diye bagirmaya basladim cok bayik yani karpuza icq dan sooledim film tam su filmlerden: aksam olmus evdesin disari cikmamissin zap yapiyosun tv karsisinda dier her yerde akademi turkiye bok pusur var, bunla karsilasiyosun, eh izliym bari diiyp izliyosun eglenemedim dogru duzgun anlik espriler disinda, aptal bi amerikan komedi kliselerinin birlesimi olmus film Tom Hanks de rolunu iyi oynasa da ona yakismayan bi rol oynamis[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 acaba coen tarzına alışık olmadığından sevmemiş olabilir misin volfi ?! mümkün çünkü ben sorayım dedim henüz filmi izlemedim. ama nerde o eski coenler diyesim geliyo .. bi big lebowski[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 izleyemedim su big lebowski'yi gecenler prime max'te gordum ama sonlarina dogruydu.. izlemem lazim ya herkes bahsediyor.. Ayirca ladykillers'in fragmanindan hoslanmadim.. Bruce Almighty'den sonra pek cok komedi filmi sonuk kaldi bana gore :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Jankis Coen tarzi bilmiyorum ama film cidden sikiciydi, yani bi gonderme bi derinlik yoktu filmde bomba patliyo, her yer sarsiliyo (tum sehir) Shorty i oynayan herif geliyo polise soruyo, You just farted? bu tur esprilerden oteye gidemediler cogu yerde.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 film harbi izlenmeye değer gibi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 zaten bu nası kara film diye düşünüyodum ben de cıvık esprilerin olduğu belli[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aman gitmeyin sakın![signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gitmeyin sakın iğrenç bir film.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bencede cekilmeye aman izlenmeye deger ..... dc++ ye bi bakalim sole cek macar isvec amca ogullarinda varmi film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Big Lebovsky yi sevmiştim ama bu film olmamış. Bayık dialogları sıkıntıdan öldürüyor. Aman diyim Coen adına güvenipte gitmeyin filme.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Sıkıcı ama güzel bence. Hem sevdim hem sevmedim. Sanatsal ama sıkıcı. Ben ne dediğimi bilmiyom.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 son söz olarak gidilmemesi gereken bir film olduğunu mu düşünüyorsunuz ben de uzun süreden sonra sinema tercihimi bu filmden yana kullanacaktım...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Eğer ortalama üzerinde bi sinema sevginiz veya ilginiz varsa gidin. (Of felsefeye bak.)[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bedavaya cekmek varken neden sinemaya gideyim sorunsali ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu fizban anlamamıştır kesin filmi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar