Salieri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Merhabalar, Özet geçiyorum :) Bi site var ipad, nintendo wii ve ufak tefek hediyeler dağıtıyor. Bu hediyeleri kazanmak için de yapmamız gereken arkadaşlarımızı siteye üye yapmak. Çok yeni bi site ve pek kimse bilmiyor. Tek tek tüm arkadaşlarımdan rica edip uğraşma yöntemini denedim ama bi süre sonra çok yorucu ve can sıkıcı bir hal alıyor. Eğer sizlerin desteğini alabilirsem kısa sürede bu ödüllerden birini alabilirim diye düşünüyorum. Sadece bir dakikanızı ayırıp isim telefon ve email bilgilerinizle kayıt olup aktivasyon mailina tıklamanız yeterli. Bu link üzerinden üye olmanız gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. http://iknaedebilecekmisin.com/?ref=alazreyhan81763959
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 mayhem hediyeye doydum diye basın açıklaması yaptı geçenlerde. yoksa açar mıydım buraya.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 neden o link üzerinden üye oluyoruz ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sen hediye kazan diye kişisel bilgilerimizi verelim siteye. Hmm peki, hemen :)
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çünkü bugün Allah için ne yaptın sorusuna verecek cevabın olsun diye! Yardım için linke abandım.
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Aluriel said: neden o link üzerinden üye oluyoruz ? ben kazaniyim diye. nileppezdel said: Sen hediye kazan diye kişisel bilgilerimizi verelim siteye. Hmm peki, hemen :) teşekkürler.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kazanır o duysun bi. geçen ki el öpme olayının sonucu belli olmamış mı hala ?
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu tarz sitelere üye olup cep no falan vermeyi pek sevmiyorum.saçma sapan mesajlar geliyor sonra.
Öne çıkan mesajlar