vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 eed. asifte degildir, ''ariza'' daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gerçi kızın iyisi kötüsü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Yaşlısı olur, genci olur. Yaşı çift haneliyse too old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 SeaGle said: kötü kızdan kastınız nedir lan şöyle bişey galiba http://www.kucuksirlar.biz/wp-content/uploads/2010/10/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-S%C4%B1rlar24.jpg gerçi diziyi izlemedim ama kötü kız tipi var bunda kesin kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Estel_Anorien said: allah kimseyi kıza mıza aşık etmesin. aşık olacaksanız kadın'a aşık olun. evet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 "her şeyin farkındayım ve memnun değilim" de ona.. sonra öp ama.. bir de ondan sonra cucaracha'yı söyleyip dansedin. la cucaracha, la cucaracha, ya no puede caminar; porque no tiene, porque le falta marijuana que fumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kıza aşık olmaktan daha kötü bişey varsa o da kötü kızın size aşık olmasıdır, çünkü sonuç olarak yine kötü kıza aşık olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Saeros said: SeaGle said: kötü kızdan kastınız nedir lan şöyle bişey galiba http://www.kucuksirlar.biz/wp-content/uploads/2010/10/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-S%C4%B1rlar24.jpg gerçi diziyi izlemedim ama kötü kız tipi var bunda kesin kötüdür çirkin olmadıktan sonra farketmez abi, xx kromozomlu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Iyi kizlar cennete, Kötü kizlar heryere, Citir kizlar nereye, nereye de giderler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Evet oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 iyisine, kötüsüne, her türlüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 böyle bişi sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Arabada 5 Evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bize her yer deplasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kızın kötüsü olmaz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oha seviye yere çakıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 her kızın içinde bir kötü vardır bence, maksat onu açığa çıkartmamak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 zeper said: her kızın içinde bir kötü vardır bence, maksat onu açığa çıkartmamak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bi de maksat nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nomsaR said: bi de maksat nedir :D zeper said: maksat onu açığa çıkartmamak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 maksat o olmalı işte...bence istemezsin bir kızın içindeki kötüyle karşılaşmak nomsar;) nomsaR said: bi de maksat nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Maksat onu açığa çıkartan düğmeyi bulup sadece belli zamanlarda açıp kapatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dasaaa said: bir de ondan sonra cucaracha'yı söyleyip dansedin. la cucaracha, la cucaracha, ya no puede caminar; porque no tiene, porque le falta marijuana que fumar. yani diyor ki hamamböcüğü, hamamböcüğü henüz yürüyemiyorum çünkü yok, çünkü eksik içmek için kenevir lol, türkçe'ye çevirince çok eğlenceli oluomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız olmaz şişman kız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 reha cok guzel demis, olmayin, oldum, bin pisman oldum, hayatimda hic kabul etmedigim seyleri kabul ettim, sonra bigun bi farkina vardim, zarar ziyan sirf. Iyi yan kotu yan dinlemedim, sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar