ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yeni topik açmayayım. burası da anılarla doluymuş sdfsdf. ayrıca araç hakkında da salak salak yorumlar yapmışım. neyse, diyeceğim şudur, 45k bakımı için servise gitmeyecem, 1. soru: maslak oto sanayide tanıdık bildik opel ustası bilen var mı? varsa bu işi kaça çözer tahmini? 2. soru: şu seti alıp ustaya gitsem işi daha ucuza çözmüş olur muyum? vielen dank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi bakım dediğin filtreyle yağın değişmesi zaten sanayide herhangi bi ustaya git 100-150 liraya mal olur en fazla rocket science değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ginaly den fakirlik belirtileri gelmiş sanayiye gitceğine bosch car service e git düzgün bir tane en azından koltuğa naylon sererler düzgün esnafsa yağ, filtre filan kazık yemessin, zaten sana aldırıyorlar dükkandan sadece kötü yan sanayi satan yerden almamaya dikkat etcen dış görünüşünden anlarsın parçanın bir de katalogu iyi oku değişcek şeyler çıkabiliyor extradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yağ sorma fakirleştik valla. dizel olunca bilemiyom ya nabim, mazot filtresi nasıl bişey diye sorsalar tarif edemem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Önce Opel servisine sor hangi parçalar değiştiğini. Aynılarını sanayiye sor bakalım ne kadar fiyat çıkıyor. %30 falan Opel Club indirimine giriyorsan zaten dışarısı pek ucuza gelmiyor. O yüzden abartı bi fark yoksa servise bırakıp uğraşmamanı öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Selam, Servise gidip 'beni dışarıya özel servise yollamayın lenn' demek bence ilk etapta iyi olur. Fiyat kırabilirler. Mazot filtresi benzinden daha pahalı ama değişim falan level-0 eng istiyor ;) Yağ filtresi de kezâ aynı mertebede. Belki hava filtresi biraz karışık noktadadır ama yine standart işler. Eğer otomobilden anlamam diyorsan ve düzgün bir usta da bilmiyorsan paşalar gibi ya yetkili servise git ya da Bosch Car Service falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mercedes harici otomatik vites veye trptrnc araca binmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ferrariyi ve masaretiyi sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Cipetpet said: mercedes harici otomatik vites veye trptrnc araca binmeyin Tamam, biz seni ararız... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 afaffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cipetpet said: mercedes harici otomatik vites veye trptrnc araca binmeyin 7G-Tronic için sölüyosa eleman çokda haksız deil yanlız. akıyo şanzıman resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Olay diğerlerinin 'daha elma şekeri yiyorlar' kıvamında belirtilmesi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Arkadaşımın 300 sel 86 model aracı var 580bin km de daha motoruna ve oto şanzımana el değmedi.dünya da başka bir örneğini titremeden sarsıntı yapmadan o km de gösteremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 benim civic 170binde, 580 bine gelince gösteririm panpa. sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Teyzemin kaynının baldızında aynısından var, çok süper, çok memnun... Hayır örnek gösterirken neden titremem ve sarsıntı yapmam gerekiyor onu çözemedim ben :) Yakında bölüme masaj yazmak için yeterlilik sınavı talep edeceğim gibi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Suark said: benim civic 170binde, 580 bine gelince gösteririm panpa. sigh 300bin de eline alırsın netsöylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, 300bin'de ele alınmışı var, ele alınırken gördün; ben öyle anladım yani. Summon KHaRoN! Benim yanaklarım ağrıdı da :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 neden? mersodan daha ucuz olduğu için mi? hakkaten kharon gelsin herşeyi bilio o ben fanboi um sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Maya takvimine benzedi bu da... 300bin'de eline alacaksınnnnnn! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Suark said: neden? mersodan daha ucuz olduğu için mi? hakkaten kharon gelsin herşeyi bilio o ben fanboi um sadece O Merso kadranda yazanın yapıldığı yıllarda, saf çelikten tanrıların çekiçleriyle gök yüzünde bulutların üstünde dövülerek yapıldığından dolayı. KHaRoN mavi ekran verir diye düşünüyorum veya enteresan bir yan etki olan yanak kaslarının ağrımasıyla kıvranır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cipetpet said: Arkadaşımın 300 sel 86 model aracı var 580bin km de daha motoruna ve oto şanzımana el değmedi.dünya da başka bir örneğini titremeden sarsıntı yapmadan o km de gösteremezsin bunu yazdın, beni kaybettin. hane 2004 sonrası 7G-Tronic şanzıman akar felamda 86 model ne yahu? 26 senelik metalden bi cacık olmas. Arkadaşının sarı uzun saçları ve edeleli kolları varmı ? mjolnir senin dediğin, o da şanzıman deil, çekiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yok navy ben 86 modelin sağlamlığı üzerine vurgu yaptım,yani 30 yaşında arabanın bile şanzımanı sağlam demek istiyorum.hodri meydan hadi avrupa araçların içinde hatta japonuda katıyorum işin içine,mercedes kadar otomatik şanzımanı sağlam parçası ucuz,bakım maliyeti düşük bir tane marka söyleyin bana? işim gereği ayda 3*4 tane araç alıp veriyorum,galerici değilim onuda belirteyim de,10 senedir mercedes harici bir tek toyota ya bindim,o da düz vites. aracınızı sevebilirsiniz,aranızda sadist bir ilişki olabilir ama görünen köy kılavuz istemez.gidin bir sanayi de özellikle otomatik şanzıman üstüne uzmanlaşmış istanbulun,ankaranın 2-3 ustasıyla konuşun ne demek isteidğimi anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cipetpet said: yok navy ben 86 modelin sağlamlığı üzerine vurgu yaptım,yani 30 yaşında arabanın bile şanzımanı sağlam demek istiyorum.hodri meydan hadi avrupa araçların içinde hatta japonuda katıyorum işin içine,mercedes kadar otomatik şanzımanı sağlam parçası ucuz,bakım maliyeti düşük bir tane marka söyleyin bana? işim gereği ayda 3*4 tane araç alıp veriyorum,galerici değilim onuda belirteyim de,10 senedir mercedes harici bir tek toyota ya bindim,o da düz vites. aracınızı sevebilirsiniz,aranızda sadist bir ilişki olabilir ama görünen köy kılavuz istemez.gidin bir sanayi de özellikle otomatik şanzıman üstüne uzmanlaşmış istanbulun,ankaranın 2-3 ustasıyla konuşun ne demek isteidğimi anlarsınız... piki. /navy out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Selam, Diğer üreticilere söyliyeyim 'Ankara'nın ve İstanbul'un 2-3 tane ustası dedi ki onlar bu işi bıraksın patates tarlalarına dönsünler'. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi sanayiden geldim, 2-3 deil 5-6 ustaya sordum farklı farklı. yalan o balon, sahibi çok iyi bakmıştır, o bakıma clioda öle olr dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar