Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dün yarın dedi olcak o :P *kaçar*[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 EHunz :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ne farkeder nsaılsa siz anladınız :-p ha yarın ha bugün :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bilim-kurgu meraklısı amcamla berbaer izleyeyim bakalım, gerçi gene kırıp geçirir ve filme konsantre olamam ama olsun.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bilim-Kurgu filmlerinin amacı nedir? Eğer insanı germekse bu film başyapıt olsa gerek 30. dakikasında fena halde rahatsız olup kapattım filmi -ki ben çok sabırlı bir izleyiciyimdir-. Hakkaten o düşünce çok rahatsız edici geldi bana Kaldıramadım filmi[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bütünleme sınavımı?[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence gereksiz yere uzatılmış bir filmi hele son bölümü tamamen gereksiz... "thousands years later" ama yine de izlenesi bir hafif bilikurgu-drama filmi.[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ? izleyebilecen çünkü cumartesiymiş film ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: kiddo, 26 Ağustos 2004 20:40 tarihinde demiş ki: Bütünleme sınavımı? yok be dershanedeki[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: jankis, 26 Ağustos 2004 21:16 tarihinde demiş ki: said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ? izleyebilecen çünkü cumartesiymiş film .. oh be.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 brzdan başlıyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hayır başlamıyo cumartesi başlayacak :p[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 başladı bile :P[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu çocuk hiç büyümüyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sırf ayı için izlenmeli.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya izleyince robot olasım geldi :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya ben bu filmi izlemiştim de, unuttum bazı bölümlerini. şimdi demin izliyordum, ama kadının, şifreyi okuyup, çocuğun kadına anne dediği sahneden sonra elektrik gitti, şimdi geldi. şu anda robot çöplüğünde kovalamaca var. ne vardı arada? ne olmuştu da bu çocuk sokağa düşmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ha şey miydi? bu çocuk makasla anasının saçından parça almaya çalışıyordu. bunlar da tehlikeli bu diye atmışlardı bunu dışarı? ormanda filan bırakmışlardı? öyle bir şey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet ormana bıraktı annesi ne olursa olsun insanlardan uzak dur güvenli değil dedi. o da pinokyo masalını düşünerek gerçek çocuk olursam annem beni geri kabul eder diye düşünerek mavi periyi aramak için yola düşer. gerisi reklamlardan sonra :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 walla çok gzl filmmiş ilk defa izliyorum [spo1=bombacimulayim sorunun cwbı burda]asıl çocukları martin iileşip ewe döndükten sonra anneyle baba david in martin için tehlike teşkil ettiğini düşünüyolar we anne david i yapıldığı şirketin fabrikasının yakınında bi yere bırakıyo ağlayarak[/spo][signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 27 Ağustos 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kötü tepkileri anlayamadım hala. Filmin neresi kötü ki? Çouğun oyunculuğuından şüpheleniyodum hiçte fena değil.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya deminki msjımdan sonra film aniden kötüleşti ya. en azından bi bölümü çok berbattı we gözümden düştü diebilirim film gelecekte geçiyo die illa insanlığı eleştiricekler, yozlaşmış we ahlaksızlaşmış bi toplum yaratıcaklar. hale bak mecca sayısı fazla arttı die onları sirk gibi alanlar kurup artistik şekilde öldürüp insan eğlendiriyolar. insanlar da tribünleri doldurup futbol maçı izlermiş gibi mecca ların kafasından aşağı asit dökülmesini keyifle izliyolar. sonra bi tane insanımsı duygulara sahip çocuk mecca geliyo we tribündeki aynı insanlar gösteriyi düzenleyen adama bi ders weriyolar. aman tanrım ne duygusal, ne ders werici. bu bölümü resmen çocuk filmi gibi yapmışlardı. şu anki reklamdan sonra daha da kötüleşmesinden korkuyorum filmin.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Film iyide bu kanal d ne zaman Ring i yayınlayacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kanal d costu ıyıce[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon A.I. Yapay Zeka Perşembe 22:30 Kanal D × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bilim-Kurgu filmlerinin amacı nedir? Eğer insanı germekse bu film başyapıt olsa gerek 30. dakikasında fena halde rahatsız olup kapattım filmi -ki ben çok sabırlı bir izleyiciyimdir-. Hakkaten o düşünce çok rahatsız edici geldi bana Kaldıramadım filmi[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bütünleme sınavımı?[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence gereksiz yere uzatılmış bir filmi hele son bölümü tamamen gereksiz... "thousands years later" ama yine de izlenesi bir hafif bilikurgu-drama filmi.[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ? izleyebilecen çünkü cumartesiymiş film ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: kiddo, 26 Ağustos 2004 20:40 tarihinde demiş ki: Bütünleme sınavımı? yok be dershanedeki[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: jankis, 26 Ağustos 2004 21:16 tarihinde demiş ki: said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: abi izleyemieceim off yarın sınav var allah'ım neydi günahım ? izleyebilecen çünkü cumartesiymiş film .. oh be.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 brzdan başlıyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hayır başlamıyo cumartesi başlayacak :p[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 başladı bile :P[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu çocuk hiç büyümüyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sırf ayı için izlenmeli.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya izleyince robot olasım geldi :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya ben bu filmi izlemiştim de, unuttum bazı bölümlerini. şimdi demin izliyordum, ama kadının, şifreyi okuyup, çocuğun kadına anne dediği sahneden sonra elektrik gitti, şimdi geldi. şu anda robot çöplüğünde kovalamaca var. ne vardı arada? ne olmuştu da bu çocuk sokağa düşmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ha şey miydi? bu çocuk makasla anasının saçından parça almaya çalışıyordu. bunlar da tehlikeli bu diye atmışlardı bunu dışarı? ormanda filan bırakmışlardı? öyle bir şey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet ormana bıraktı annesi ne olursa olsun insanlardan uzak dur güvenli değil dedi. o da pinokyo masalını düşünerek gerçek çocuk olursam annem beni geri kabul eder diye düşünerek mavi periyi aramak için yola düşer. gerisi reklamlardan sonra :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 walla çok gzl filmmiş ilk defa izliyorum [spo1=bombacimulayim sorunun cwbı burda]asıl çocukları martin iileşip ewe döndükten sonra anneyle baba david in martin için tehlike teşkil ettiğini düşünüyolar we anne david i yapıldığı şirketin fabrikasının yakınında bi yere bırakıyo ağlayarak[/spo][signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 27 Ağustos 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kötü tepkileri anlayamadım hala. Filmin neresi kötü ki? Çouğun oyunculuğuından şüpheleniyodum hiçte fena değil.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya deminki msjımdan sonra film aniden kötüleşti ya. en azından bi bölümü çok berbattı we gözümden düştü diebilirim film gelecekte geçiyo die illa insanlığı eleştiricekler, yozlaşmış we ahlaksızlaşmış bi toplum yaratıcaklar. hale bak mecca sayısı fazla arttı die onları sirk gibi alanlar kurup artistik şekilde öldürüp insan eğlendiriyolar. insanlar da tribünleri doldurup futbol maçı izlermiş gibi mecca ların kafasından aşağı asit dökülmesini keyifle izliyolar. sonra bi tane insanımsı duygulara sahip çocuk mecca geliyo we tribündeki aynı insanlar gösteriyi düzenleyen adama bi ders weriyolar. aman tanrım ne duygusal, ne ders werici. bu bölümü resmen çocuk filmi gibi yapmışlardı. şu anki reklamdan sonra daha da kötüleşmesinden korkuyorum filmin.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Film iyide bu kanal d ne zaman Ring i yayınlayacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kanal d costu ıyıce[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar